نماینده ولی فقیه در امور دانشجویان خارج از کشور:
شهید بهشتی انجمن های اسلامی در خارج از کشور را پایه گذاری کرد
شانزدهمین همایش سالانه دانشجویان و استادان ایرانی خارج از کشور در مشهد در حال برگزاری است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، نماینده ولی فقیه در امور دانشجویان خارج از کشور (آسیا و اقیانوسیه) گفت: پایه
گذار انجمن های اسلامی در خارج از کشور شهید دکتر بهشتی است و این شخصیت ارجمند با فکری روشن و باز توانست این انجمن ها را در اروپا پایه گذاری کند که پس از آن در سایر کشورها راه اندازی شد.
حجت الاسلام محمدعلی نظام زاده عصر امروز در شانزدهمین همایش سالانه دانشجویان و اساتید ایرانی خارج از کشور افزود: دانشجویانی که وارد انجمن های اسلامی دانشجویان خارج از کشور می شوند، افرادی مذهبی و علاقمند به ایران و فرهنگ دینی هستند و از نظر علمی نیز در سطح بالایی قرار دارند.
وی در توصیه به اعضای انجمن های اسلامی دانشجویان خارج از کشور ادامه داد: شما باید در همه چیز الگو و نمونه باشید، سخن شما به تنهایی مهم نیست بلکه مهم اعمال و رفتار و صداقت شما است.
حجت الاسلام نظام زاده اظهار کرد: اعضای این انجمن بدانند که آنها قبل از اینکه عضوی از این انجمن باشند، یک دانشجو هستند و اگر عضویت در این انجمن سبب لطمه به علم آموزی و تحصیل آنها می شود، باید از انجمن بروند و به درسشان و ارتقای سوادشان برسند چراکه علم و ارتقای سواد امری مهم است و اعضای این انجمن باید باسواد باشند.
وی افزود: اعضای انجمن های اسلامی برای فعالیتشان هیچ گونه انتفاع مالی ندارند اما همیشه مورد اتهام هستند و توصیه ما به آنها این است که آستانه تحمل خود را بالا ببرند چرا که دانشجویان در خارج از کشور مشکلات زیادی داشته و آسیب پذیر هستند و اگر صبور نباشید و کم تحمل باشید در انجام رسالت و مسوولیتی که به شما سپرده شده است، موفق نخواهید بود.
حجت الاسلام نظام زاده ادامه داد: اعضای انجمن های اسلامی باید بسیار مراقب کلام و سخن خود باشند و تلاش کنند زبانشان پشت اندیشه شان باشد و بدون فکر و ناسنجیده سخن نگویند، بلکه با زبان گرم و شیوا ارتباطات قوی برقرار کنند.
جذب نخبگان مورد تاکید است
سرپرست قائم مقام رییس بنیاد ملی نخبگان نیز در این مراسم گفت: امروزه همه جا سخن از مهاجرت نخبگان است اما ما در بنیاد ملی نخبگان به جذب نخبگان می پردازیم و نخبگانی که دارای شرایط لازم و آماده تحصیل در دانشگاه ها هستند را جذب می کنیم.
سعید سهراب پور ادامه داد: فرایند جذب این گونه است که نخبگان می توانند در سامانه بنیاد، اطلاعات خود را وارد و مدارک لازم را بارگذاری کنند که در صورت تایید و کسب امتیاز لازم، بنیاد ملی نخبگان این افراد را به دانشگاه مورد نظر معرفی می کند و تصمیم نهایی را دانشگاه بر اساس نیاز خود اعلام می کند و اگر دانشگاه پذیرش این افراد را تایید کردند آن ها به تحصیل می پردازند.
وی خاطر نشان کرد: جذب نخبگان از سال ۱۳۹۵ با نخبگان خارج از کشور شروع شد و پس از چند سال جذب نخبگان داخل کشور هم آغاز شد.