وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی:
تلاش برای ایجاد فضای خلاق و حمایت از ایدههای جدید
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: به دنبال ایجاد فضای خلاق برای حمایت از ایدههای جدید هستیم.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، محمدمهدی اسماعیلی دیشب در اختتامیه رویداد ملی ارزش آفرینی ”دا” (دختران
ایرانی) در مشهد افزود:
امروز ادارات کل فرهنگ در کشور مأمن جوانان انقلابی و خلاق شده و این مسیر را با قاطعیت جلو خواهیم برد و کارهای بزرگی در دولت مردمی که رییس جمهور آن فردی جهادی متعلق به آب و خاک زرخیز مشهد و خراسان است، عملیاتی کنیم.
وی خاطرنشان کرد: حاشیه نشینی معضل اجتماعی اصلی در مشهد است، چرایی ایجاد حاشیه نشینی انتهای خط است، در سایر آسیبهای اجتماعی نیز وقتی به انتهای خط توجه شود، شکل خشنی از اجتماع را بالا میآورد، برخورد و وضع معیارهای سختگیرانه باید انجام شود.
اسماعیلی اضافه کرد: این درحالیست که اگر در ابتدای کار فضاهای رشد را در اختیار فرزندانمان قرار دهیم، دهها برابر اثر و فایده خواهد داشت.
وی گفت: در رویداد ملی دختران ایرانی”دا" از ٢۶٠ شهر کشور توسط دختران خلاق، ایده ارائه شده است.
وی خاطرنشان کرد: اعتماد به دختران ایرانی و رقم خوردن کارهای بزرگ با کنار هم قرارگرفتن دختران خلاق از مهمترین بازخوردهای این رویداد است.
وی اضافه کرد: امروز در جامعه مشکل هویتی یک مشکل جدی است، تمام تلاش بدخواهان ملت ایران القای وجود بحران و بن بست در کشور است و به جوانان توجهی نمیشود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: اصل این رویداد تقویت روحیه خودباوری و رسیدن به هویت جمعی بین جوانان سرزمین است.
وی گفت: در وزارت فرهنگ این موضوع را ذیل پروژه موضوعات اجتماعی پیش برده ایم، معتقدم اگر میخواهیم در حوزه اجتماعی از حالت انفعال خارج شویم باید به این موضوعات بپردازیم.
شهردار مشهد نیز در این همایش اظهار کرد: مشهد با قدمت کمتر از هزار و ٣٠٠ سال شهر جوانی در کشور است.
سید عبدالله ارجائی خاطرنشان کرد: دلیل پیدایش مشهد مضجع شریف رضوی است، از اینرو در مشهد تمام مختصات شهر از جمله کالبد، فرهنگ و اقتصاد شهر باید با فلسفه ذاتی شهر و مضجع شریف رضوی داشته باشد.
ارجائی اضافه کرد: در این همایش دختران خلاق ایران زمین حضور دارند، از این قشر میخواهم در خصوص سبک زندگی در مشهد و مولفههای آن ایده ارائه دهند و از هر ایده نزدیک به اجرایی حمایت میکنیم.
وی افزود: تعریف تفریح شاد مومنامنه و نحوه پیاده سازی آن از جمله موضوعاتی است که باید در کنار زیارت روی آن کار شود و در کنار زیارت بسترهای مکمل زیارت ایجاد شود.
رویداد "دا" یک رویداد آموزشی-تجربی در قالب استارتاپ ویکند، ویژه دختران ۱۶ تا ۲۵ ساله است که با هدف شتابدهی و حمایت از کنشگری و ارزشآفرینی دختران ایران برگزار شد.