آماده شدن ۴۵۰ تخت مراقبتهای ویژه در مشهد برای موج هفتم کرونا
دو هزار و ۵۱۸ تخت بیمارستانی در مشهد برای بیماران مبتلا به کرونا در موج هفتم پیش بینی شده که از این تعداد، ۴۵۰ تخت برای بیماران بدحال احتمالی است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی ، جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه بیشترین میزان
تخت برای بستری بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستانهای امام رضا (ع) با ۶۳۳ تخت و بیمارستان قائم (عج) با ۴۵۸ تخت پیش بینی شده است، ادامه داد: طبق برنامهریزیها، مشکلی برای درمان بیماران مبتلا به کرونا و غیرکرونایی نداریم.
دکتر ایوب توکلیان با اشاره به آمادگی۲۶ بیمارستان در مشهد برای مقابله با موج هفتم کرونا، آنها را بیمارستانهای امام رضا (ع)، قائم (عج)، هاشمی نژاد، فارابی، ۱۷ شهریور، شریعتی، ثامن الائمه (ع)، رضوی، امام حسین (ع)، شمس، اکبر، طالقانی، امام زمان (عج)، پاستور نو، ابن سینا و حجازی، کامیاب، موسی بن جعفر (ع)، ۲۲ بهمن، امام سجاد (ع)، قلب و عروق جوادالائمه (ع)، آریا، نجفی، مادر، بنت الهدی و مهر اعلام کرد.
وی عنوان کرد: اکنون مشکلی در زمینه تامین داروی موردنیاز مبتلایان به کرونا در سطح دانشگاه علوم پزشکی مشهد وجود ندارد و تامین داروهای موردنیاز مطابق آخرین پروتکلهای ابلاغی و نظارت بر نحوه مصرف اکسیژن در بخشها به تمام بیمارستانها اعلام شده است.
جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد یادآور شد: برای خدمت رسانی به سایر بیماران غیر کرونایی هم ۶ هزار و ۱۲۲ تخت بیمارستانی اختصاص یافته که ۶۳۰ تخت از این تعداد، در بخشهای مراقبتهای ویژه بیمارستانهای مشهد فعال هستند.
توکلیان گفت: آمارهای مبتلایان به کرونا در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد همچنان افزایشی است و از مردم تقاضا داریم ضمن تزریق دز یادآور، در محیطهای شلوغ و سربسته از ماسک استفاده و در صورت داشتن علائم خفیف کرونا به نزدیکترین درمانگاه و مرکز خدمات جامع سلامت مراجعه کنند.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۶ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه و دانشکدههای پزشکی نیشابور و تربتجام است.