پایان جشنواره ملی قصه گویی قرآنی در مشهد
نخستین جشنواره ملی قصه گویی قرآنی "تبیین" با حضور معاون حقوقی و قائم مقام قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مشهد پایان یافت.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی ، مشاور اجرایی و قائم مقام قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در آیین
پایانی جشنواره قصه گویی تبیین گفت: ماجرای ۲۵ پیامبر و ۱۹ قوم و گروه در قالب قصه در قرآن کریم روایت شده است.
محمدمهدی عزیززاده با بیان اینکه در قرآن کریم قصهها خودشان موضوعیت ندارند، بلکه معرفت آفرینی و عبرتها موضوعیت دارد، افزود: قصههای قرآنی در بسیاری از موارد نوعی روش آموزشی است و سعی کرده روایت دقیق را بیان کند؛ در اینجا ۲ نکته مهم است؛ قصههای قرآن را میشود پردازش کرد و برای آموزهای قرآنی میشود قصه طراحی کرد.
دبیر جشنواره ملی قصه گویی قرآنی تبیین هم گفت: با انتشار فراخوان جشنواره در محورهای مفاهیم معارفی و قصههای قرآنی، از اسفند پارسال تا پایان خردادماه امسال، ۲۵۰۰ اثر صوتی و تصویری در ۳ بخش کودک، نوجوان و بزرگسال به دبیرخانه ارسال شد.
وجیهه رفائی افزود: برای همه شرکت کنندگان گواهی و نشان جشنواره ارسال خواهد شد و با آنها در آموزشهای مجازی در ارتباط خواهیم بود.
وی گفت: دبیرخانه این جشنواره در اداره کل فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی مستقر بود و وزارت فرهنگ و ارشاد، آستان قدس، بسیج جامعه زنان، دانشگاههای علوم قرآنی و کانون پرورش فکری کودکان، در برگزاری این جشنواره همکاری کردند.
رفائی با بیان اینکه بسیاری از آموزههای قرآنی را میتوان به شکل قصه به مخاطب کودک تفهیم کرد، افزود: پایان این جشنواره، شروعی بر اتفاقات نو در حوزه قصه گویی قرآنی است.