پخش زنده
امروز: -
معاون فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری بر لزوم استفاده از راهکارهای مناسب برای پرکردن اوقات فراغت حجاج ایرانی تا زمان بازگشت به کشور تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حج، حجت الاسلام و المسلمین سید حسین رکن الدینی در نشست روحانیون، معین و معینههای حج تمتع سال ۱۴۰۱ در مکه مکرمه، که با هدف هماهنگی و تعامل در خصوص برنامههای ایام باقیمانده از سفر معنوی زائران به سرزمین وحی امروز در مکه مکرمه برگزار شد با بیان این مطلب، خواستار ارتباط بیشتر خادمین فرهنگی با زائران شد.
وی تصریح کرد: با توجه به ایام حضور در مکه، زمان بیشتری را به ارتباط با زائران اختصاص دهید و همراه و در خدمت حاجیان باشید.
رکن الدینی استفاده از ظرفیت افراد توانمند و فرهیخته در کاروانها را راهکاری مناسب برای ایجاد تنوع در برنامهها دانست و گفت: بنا به اقتضا و ذائقه زائران سخنرانیها و برنامههای متنوع در هتلها برگزار شود.
معاون فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری لزوم استمرار برگزاری برنامههای فرهنگی و معنوی در کاروانها را یادآور شد و ابراز امیدواری کرد که با بکاربستن راهکارهای مناسب روزهای باقیمانده از سفر حج نیز به خوبی طی شود و زائران با خاطرهای خوش به میهن اسلامی بازگردند.
حجت الاسلام و المسلمین رکن الدینی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه حج امسال خاص بود به روند شکل گیری کاروانها از سال ۹۹ و وقفه ایجاد شده در اعزام زائران و آثار دیر هنگام اعلام تصمیم عربستان برای برگزاری حج اشاره کرد و بر لزوم بروز بودن اطلاعات خادمین فرهنگی برای پاسخگویی به سوالات زائران بویژه زائران تحصیلکرده و جوان تاکید کرد.
وی با اشاره به برخی موارد مطرح شده توسط زائرین در بازدید از هتلها تاکید کرد که مخاطب از خادمین فرهنگی انتظاراتی دارد که باید در حد وظایف و مسئولیت خود به آنها بپردازد و همزمان از فرصت این سفر برای نشر معارف و ارتقای معنویت زائران و پرداختن به اسرار حج، تاریخ اسلام، اخلاق و سبک زندگی استفاده کند.
بر پایه این گزارش، در پایان این نشست حجت الاسلام و المسلمین ظهیری از هیئت استفتائات بعثه مقام معظم رهبری با طرح مسائل فقهی مبتلا به که این روزها مورد سوال زائران است، به برخی نکات شرعی اشاره کرد و به سوالات حاضران پاسخ داد.
حجت الاسلام ظهیری از روحانیون خواست که از فرصت حضور در مکه برای ارتباط با زائران و انجام صحیح اعمالشان استفاده کرده و به آنها توصیه کنند که حج فصل جدیدی در زندگی آنها گشوده است و باید از تغییر و تحولی که ایجاد شده مراقبت نمایند و همانطور که در روایات آمده است آثار این تغییر را حفظ کرده و زندگی نوی را آغاز کنند.