پخش زنده
امروز: -
فرجام دستور رئیسجمهور برای پایان چشمانتظاری بیبیگل سلیمانی از اهالی روستای لبد بخش بازفت چهارمحال و بختیاری بهصورت میدانی بررسی و پیگیری شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری،در این زمینه مرکز ارتباطات مردمی ریاستجمهوری در راستای دستور آیتالله رئیسی موضوع تکمیل خانه بیبیگل و دیگر اهالی روستا و همچنین تهیه وسایل خانه و روند درمان دختر وی را پیگیری و به نتیجه رساند.
اکنون بیبی گل صاحب خانهای شده است که در نامهای به رئیسجمهور برای تکمیل آن درخواست داده بود.
صبح جمعه ۲۰ خرداد کلیپی از یک پیرزن به صورت گسترده در فضای مجازی منتشر شد که در نقطهای دورافتاده، سینی به دست در مسیر کاروان خودرویی حامل رئیس جمهور و دولتمردانش ایستاده تا ضمن استقبال از آنها شاید موفق شود نامه خود را به دست بالاترین مقام اجرایی کشور برساند و رئیسی نیز با دیدن او دستور به توقف خودرو میدهد تا حرفها و درددلهایش را بشوند.
رئیس جمهور پس از خواندن نامه پیرزن کوهرنگی و بررسی درخواست او در همان مسیر برگشت، دستورات لازم را برای حل مشکل بیبیگل صادر کرد و این آغازی برای پایان دادن به بیخانمانی او و دختر ۳۷ سالهاش بود.
مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری هم با دستور مستقیم آیتالله رئیسی پیگیری نامه بیبیگل و به نتیجه رساندن آن را در اولویت قرار داد و بر اساس توضیحات مسئولان این مرکز، مشکل پیرزن کوهرنگی با «اکبر نیکزاد» رئیس بنیاد مسکن مطرح و مقرر شد این بنیاد ساخت مسکن برای پیرزن کوهرنگی را آغاز کند و مرکز ارتباطات مردمی دولت هم تأمین وسایل کامل منزل بیبیگل را تقبّل کرد.
آیتالله رئیسی همچنین دستور لازم را برای پیگیری روند درمان و تأمین داروهای مورد نیاز دختر معلول پیرزن کوهرنگی را صادر کرد.