پخش زنده
امروز: -
۶۵ هزار تُن توت فرنگی در اراضی زیر کشت این محصول در کردستان برداشت شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان، رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان با بیان اینکه ۳ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی استان زیرکشت توت فرنگی قرار دارد، افزود: تاکنون ۶۵ هزار تُن از این محصول در کردستان برداشت شده است.
پیمان اسکندری گفت: این میزان توت فرنگی در ارقام کوئین، پاروس، سلوا و کاماروسا در استان تولید شده که رقم غالب آن کوئین و پاروس بوده است.
اسکندری با اشاره به اینکه متوسط عملکرد برداشت توت فرنگی در کردستان ۱۸ تُن در هکتار است، بیشترین میزان سطح زیرکشت توت فرنگی در استان مربوط به شهرستان سنندج با ۲ هزار و ۱۰۰ هکتار بوده است.
وی افزود: کردستان در زمینه تولید توت فرنگی رتبه نخست کشور دارد و بیش از ۶۲ درصد تولید کل توت فرنگی کشور متعلق به این استان است.
اسکندری با بیان اینکه توسعه کمی و کیفی تولید این محصول در استان کردستان به عنوان یک اولویت مهم دنبال میشود، گفت: بیش از ۹۵ درصد توت فرنگی تولید شده کردستان غیرگلخانهای است.
این میوه هر ساله به مدت ۴۰ روز از اواخر اردیبهشت تا اوایل خرداد برداشت میشود.