پخش زنده
امروز: -
نتایج یک مطالعه جدید نشان میدهند افرادی که به طور مکرر میوه مصرف میکنند، از سلامت روانی بهتری برخوردار هستند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، در مطالعه پژوهشگران دانشکده علوم بهداشت و زندگی در دانشگاه استون انگلستان که ۴۲۸ بزرگسال مشارکت داشتند، رابطه بین مصرف میوه، سبزیجات و تنقلات غذایی شیرین و شور با سلامت روانی آنها بررسی شد.
در این مطالعه، محققان پس از در نظر گرفتن عوامل جمعیت شناختی و شیوه زندگی مانند سن، سلامت عمومی و ورزش، نشان دادند که هم میوه غنی از مواد مغذی و هم میانوعدههای فاقد مواد مغذی با سلامت روانی مرتبط است.
بر اساس نتایج این پژوهش، هرچه افراد بیشتر میوه میخوردند، نمره افسردگیشان کمتر و نمره سلامت روانی آنها بالاتر بود. این گروه پژوهشی همچنین دریافت افرادی که تنقلات خوش طعمی مانند چیپس، مصرف میکنند، احتمال بیشتری دارد که سطوح بیشتری از اضطراب را گزارش کنند.
به گفته محققان، هم میوه و هم انواع سبزیجات سرشار از آنتی اکسیدانها، فیبر و ریز مغذیهای ضروری هستند که عملکرد مطلوب مغز را تقویت میکنند، اما این مواد مغذی میتوانند در طول پخت و پز از بین بروند از این رو از آنجا که ما بیشتر میوه را به صورت خام میخوریم، این موضوع به طور بالقوه میتواند تأثیر قویتر آن را بر سلامت روانی ما توضیح دهد.
این یافتههای جالب که توجه به آنها میتواند موجب سلامت روان بهتر را در افراد جامعه فراهم آورد، در نشریه British Journal of Nutrition منتشر شدهاست.