همزمان با عید غدیر خم؛
اطعام یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر به همت خیران و خادمیاران رضوی در سراسر کشور
در روز عید سعید غدیر خم و با هدف اجرای طرح «اطعام رضوی، سفرههای علوی»، آستان قدس رضوی با مشارکت خیران و کانونهای خدمت رضوی، یک میلیون و ۵۰۰ هزار پرس غذای متبرک را در سراسر کشور طبخ و توزیع کرد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، آستان قدس رضوی از سال گذشته با محوریت بنیاد کرامت رضوی و کانونهای
خدمت سراسر کشور، طرح «اطعام رضوی، سفرههای علوی» را اجرایی کرد تا همزمان با روز عید سعید غدیر خم و به تبعیت از سنت حسنه اطعام، جمع کثیری از مردم کشور از غذای متبرک رضوی متنعم شوند.
امروز در دومین سال متوالی، این طرح در روز عید غدیر اجرا و یک میلیون و ۵۰۰ هزار پرس غذا در سراسر کشور طبخ و توزیع شد.
جعفر رئیسیانزاده؛ معاون خدمات اجتماعی بنیاد کرامت رضوی، درباره جزئیات این طرح گفت: همزمان با روز عید غدیر یک هزار و ۱۰۰ راس گوسفند و سایر ملزومات طبخ غذای عید، بین کانونهای خدمت بنیاد کرامت رضوی در استانهای مختلف کشور توزیع شد تا با مشارکت آستان قدس رضوی و خیران، بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار پرس غذا طبخ و توزیع شود.
رئیسیانزاده درباره نحوه توزیع این غذاها نیز اظهار کرد: خانههای سالمندان و مراکز نگهداری کودکان بی سرپرست و بدسرپرست سراسر کشور، از جمله مکانهای توزیع این غذاهای متبرک بود و علاوه بر آن بسیاری از پایگاههای برگزار کننده جشنهای مردمی عید غدیر نیز این غذاها را بین عموم مردم توزیع کردند.
به گفته وی در مشهد نیز علاوه بر پایگاههای ذکر شده، کاروان ۲ هزار خودرویی جشن روز عید غدیر، میهمان این سفره پربرکت بودند و از غذای متبرک رضوی متنعم شدند.