• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۱۲۲۰۵
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۷
اقتصادی » گمرک، حمل و نقل

گزارش عملکرد شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل در دولت جدید

وزارت راه و شهرسازی از ابتدای روی کار آمدن دولت جدید تا دوازدهم تیرماه ۱۴۰۱، فعالیت‌های بسیاری در حوزه ساخت پروژه‌های آزادراهی و بزرگراهی در دستور کار خود قرارداد و در کارنامه یکساله‌اش به ثبت رساند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، این وزارت از ابتدای آغاز به کار خود تا دوازدهم تیرماه امسال، فعالیت‌های بسیاری از جمله اجرا و پیگیری طرح نهضت ملی مسکن، توسعه ترانزیت، ریل‌گذاری، مذاکره با کشور‌های همسایه به منظور ارتقاء صنعت حمل و نقل و ... را در دستور کار خود قرار داد.
با توجه به ضرورت وجود شبکه‌های گسترده‌ای از راه‌های اصلی، فرعی، بزرگراه‌ها و شاهراه‌ها و … با رویکرد اتصال تمام نقاط کشـور، راهسازی، توسعه و ایمن‌سازی راه‌ها به عنوان یکی از اولویت‌های این ارگان قرار گرفت و ساخت و تکمیل ۱۶۷ کیلومتر از آزادراه‌های کشور در کارنامه وزارت راه و شهرسازی در دولت سیزدهم به ثبت رسید.گزارش عملکرد شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور در دولت جدید
همچنین امضاء تفاهمنامه قرارداد مشارکت آزادراه شرق تهران به طول یکصد کیلومتر، امضاء تفاهمنامه قرارداد مشارکت آزادراه لامرد پارسیان در استان فارس به طول ۶۵ کیلومتر، تصویب نامه تامین مالی و احداث قطعات ۷ و ۸ آزادراه اصفهان شیراز و تصویب نامه تامین مالی و احداث کنارگذر ماهشهر در استان خوزستان به طول ۲۸ کیلومتر انجام شد.

ساخت و تکمیل ۷۱۵ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی و بهسازی
ساخت و تکمیل ۷۱۵ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی و بهسازی مسیر‌ها از دیگر اقداماتی بود که شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل و نقل کشور انجام داد.
توافق نامه و آغاز عملیات اجرایی پل مرزی آستاراچای به طول ۱۰۰ متر یکی از مواردی بود که وزیر راه و شهرسازی، پنجم بهمن ماه سال ۱۴۰۰ با حضور در جمهوری آذربایجان آن را امضا کرد.گزارش عملکرد شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل در دولت جدید
خیرالله خادم، معاون وزیر راه وشهرسازی با بیان اینکه ساخت این پل با توجه به مشترکات فرهنگی، اجتماعی و دینی دو کشور همسایه موجب توسعه اقتصادی، گردشگری، صنعتی و حمل و نقل دو کشور می‌شود گفت: پل مرزی آستاراچای موجب توسعه ترانزیت میان دو کشور می‌شود و اتصال آستارای ایران به باکو را برقرار می‌کند.

مشارکت خیرین راه و ترابری در ساخت محور یزد- طبس
در سفر‌های استانی رئیس جمهور و در ایام الله دهه فجر نیز پروژه‌های راه و بزرگراه به طول ۱۵۱ کیلومتر افتتاح شد؛ در این بازه زمانی و در سفر‌های ریاست جمهوری به استان خوزستان و سمنان نیز مراسم آغاز عملیات اجرایی پروژه‌های راه و بزرگراه به طول ۳۸/۲ کیلومتر برگزار شد.
توافقنامه مشارکت خیرین راه و ترابری در تامین هزینه‌های اجرای بخشی از باند دوم محور یزد- طبس در استان یزد به عنوان یکی از طولانی‌ترین محور‌های کویری و مسیر سفر زوار به مشهد الرضا به طول ۳۰ کیلومتر یکی دیگر از اقدامات شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل و نقل کشور بود که اسفند ماه ۱۴۰۰ به امضای دوطرف رسید.گزارش عملکرد شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور در دولت جدید
خیرالله خادمی، مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل و نقل کشور اجرای بخشی از باند دوم محور یزد- طبس در محدوده شهرستان اردکان- بخش خرانق به طول ۳۰ کیلومتر به ارزش تقریبی چهار هزار میلیارد ریال از سوی خیرین را موضوع این توافقنامه خواند که بر اساس نقشه‌های اجرایی مصوب و مطابق دستورالعمل‌ها و آیین نامه‌های وزارت راه و شهرسازی اجرا می‌شود و طبق مفاد این توافقنامه قیر مورد نیاز نیز از سوی وزارت راه و شهرسازی تامین می‌شود.
از دیگر اقدامات این شرکت می‌توان به افتتاح ۱۰ کیلومتر از محور سمنان فیروزکوه اشاره کرد؛ در این راستا رستم قاسمی، وزیر راه و شهرسازی، چهارشنبه دوازدهم آبان ۱۴۰۰، قطعه اول محور سمنان به فیروزکوه را افتتاح و آغاز عملیات اجرایی قطعه دوم را کلنگ‌زنی کرد.

همچنین آغاز عملیات اجرایی ۲۷ کیلومتر از محور سمنان فیروزکوه و افتتاح ۳۴ کیلومتر از محور زنجان بیجار با حضور وزیر راه و شهرسازی، همچنین افتتاح ۱۲ کیلومتر از محور سلطانیه کبودر آهنگ، افتتاح ۹۵ کیلومتر پروژه‌های راه و بزرگراه با حضور ویدیو کنفرانسی وزیر راه و شهرسازی به مناسبت دهه فجر و آغاز عملیات اجرایی ۱۱/۲ کیلومتر از محور دیلم هندیجان با حضور استاندار بوشهر از دیگر اقداماتی بود که از ابتدای روی کار آمدن دولت جدید تا دوازدهم تیرماه امسال در کارنامه شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل و نقل کشور به ثبت رسیده است.

ریل گذاری ۲۴۸ کیلومتر راه آهن جدید در کشور

شرکت مادر تخصصی ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل‌ونقل کشور در سال ۱۴۰۰، ریل‌گذاری ۲۴۸ کیلومتر از خطوط راه آهن کشور را در شش طرح تکمیل کرده است که از جمله آن‌ها می‌توان به راه آهن میانه- اردبیل به طول ۲۸ کیلومتر اشاره کرد.

همچنین ۳/۴۴ کیلومتر از راه آهن رشت- کاسپین طی این مدت از سوی شرکت مادر تخصصی ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل‌ونقل کشور ریل‌گذاری شده است.گزارش عملکرد شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل در دولت جدید

ریل‌گذاری ۱۹/۷۷ کیلومتر از راه‌آهن بستان آباد- خاوران و حدود ۵۳ کیلومتر از راه‌آهن یزد- اقلید از دیگر اقدامات شرکت مادر تخصصی ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل‌ونقل کشور در حوزه توسعه خطوط ریلی کشور بوده است.این شرکت زیر مجموعه وزارت راه و شهرسازی ۸۹ کیلومتر از ابر پروژه راه‌آهن چابهار- زاهدان را نیز ریل‌گذاری کرده است.

ریل‌گذاری خط ریلی همدان- سنندج به طول ۶۲/۱۳ کیلومتر و همچنین راه‌آهن ملایر- کرمانشاه به طول ۵۵۰ متر نیز توسط شرکت مادر تخصصی ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل‌ونقل کشور تحقق یافته است.امضای تفاهم‌نامه ساخت راه‌آهن شلمچه- بصره به طول ۳۴ کیلومتر میان تهران و بغداد از دیگر اقدامات مثبت این شرکت بود که طی سفر وزیر راه و شهرسازی به عراق انجام شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خدمت رسانی بیش از هزار و ۳۰چ خودرو در بخش حمل و نقل عمومی چهارمحال و بختیاری
راهکارهای رفع موانع سیاستی برای توسعه تولید کمپوست تصویب شد
تپه جوقین شهریار؛ اثر گردشگری دوره ساسانیان در شهریار
مسدودشدن برخی راه های فریمان 
جزیره لاوان در صدر بارندگی‌های هرمزگان
آغاز بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی استان لرستان
نمایشگاه اقتصاد مقاومتی و جشنواره یلدایی در قزوین
شب یلدا دور این آجیل‌ها را خط بکشید
تجلیل ازعوامل برگزاری سومین جشنواره منطقه‌ای هه لپه رکی در مهاباد
یک فوتی و سه مصدوم بر اثر مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در بیستون
نصب پنل‌های خورشیدی در شهرستان میرجاوه
تیم والیبال شهرداری ارومیه بازهم در ارومیه برد
امدادرسانی هلال احمر به بیش از ۳ هزار هرمزگانی
برگزاری همایش نان و سلامت در شهرستان دماوند
سوغاتی‌های یلدا قبل از خودش رسید
قم، دومین استان پایلوت حکمرانی قضایی هوشمند شد
اوسمار: فردا جزییات خیلی کوچک می‌توانند تعیین‌کننده باشند
پیگیری گرانی ها در مجلس
برگزاری جشنواره فرهنگی- آموزشی آداب و غذاهای سنتی در سرفاریاب
مرکز مشاوره مهر در چرام راه اندازی شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
حجم مبنا در بورس حذف شد
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
شهادت سه تن از عوامل انتظامی و یک شهروند بامداد امروز
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)