پخش زنده
امروز: -
رئیس شبکه بهداشت و درمان آمل گفت: مراجعه سرپایی بیماران کرونایی در آمل از مرز ۶۰۰ نفر در روز گذشت.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان آمل، از افزایش ۴ برابری تعداد بیماران مشکوک به بیماری کرونا وسرپایی به مراکز بهداشتی ودرمانی این شهرستان به حدود ۶۰۰ بیمار در روز خبر داد.
دکتر پژمان خسروی در جمع خبرنگاران گفت: متاسفانه اکنون شهرستان وارد پیک هفتم بیماری کرونا شده و در وضعیت رنگ بندی نیز از آبی به زرد رسیده است.
وی با بیان اینکه با وجود کاهش قابل توجهی بیماری کرونا از اردیبهشت ماه تا قبل از نیمه دوم تیرماه قابل توجه وامیدوارکننده بوده است، افزود: متاسفانه عادی انگاریها وکاهش رعایت شیوه نامههای بهداشتی باعث اوج گیری دوباره بیماری کرونا وپیامد آن درگیرشدن شهرستان با موج هفتم این بیماری بوده است.
اختصاص دو بیمارستان آمل برای مراجعه وبستری بیماران کرونایی
رییس شبکه بهداشت ودرمان آمل با اشاره به اینکه متاسفانه روند مراجعه روزانه شهروندان به مراکز درمانی این شهرستان رو به افزایش است، تصریح کرد: درحال حاضر دو بیمارستان امام علی و امام رضا (ع) برای وضعیت سرپایی، بستری ودرمان بیماران کرونایی اختصاص داده شده ودرصورت ضرورت واحتمال افزایش تعداد ابتلا ونیاز به بستری بیماران بیمارستان امام خمینی (ره) ویا ۱۷ شهریور نیز به این تعداد اضافه خواهد شد.
دکتر خسروی ادامه داد: متاسفانه اکنون شهرستان آمل دروضعیتی قرار دارد که مراجعه بیماران سرپایی ومشکوک به بیماری کرونا به مراکز درمانی شهرستان روند افزایشی است.
رعایت کمتر از ۴۰ درصدی شیوه نامهها درآمل
رییس شبکه بهداشت ودرمان آمل با اشاره به اینکه درخوشبینانهترین حالت اکنون کمتر از ۴۰ درصد مردم این شهرستان شیوه نامه بهداشتی مربوط به بیماری کرونا را رعایت میکنند، تصریح کرد: این درحالی است که شهرستان آمل درمواجهه با پیکهای قبلی بیماری کرونا، رعایت شیوه نامههای بهداشتی براساس ارزیابیها به حدود ۸۰ درصد هم رسیده بود.
دکترخسروی اضافه کرد: برای گذر از پیک هفتم و مشکل ساز نشدن سویههای جدید بیماری کرونا، رعایت شیوه نامههای بهداشتی ازجمله زدن ماسک، رعایت فاصلههای اجتماعی و پرهیزاز تجمعهای عمومی بسیاری ضروری ولازم الاجرا است.
تزریق ۸۷۳ هزار دز واکسن درآمل
رییس شبکه بهداشت ودرمان آمل همچنین در بخش دیگری با اشاره به اینکه در حال حاضر همه مراکز بهداشتی ودرمانی روستایی وشهری در نوبت صبح برای تزریق واکسن افراد آمادگی دارند و مشکلی در تامین واکسن وجود ندارد، تصریح کرد: به همین منظور یک مرکز تجمیعی در مصلی نماز جمعه میر بزرگ شهر آمل برای افرادی که صبحها امکان حضور درمراکز درمانی شهری وروستایی ندارند، برای شیفتهای بعدازظهروعصر فعال شده است.
دکتر خسروی با اشاره به اینکه تاکنون ۸۷۳ هزار دز واکسن درشهرستان آمل مصرف شده است، گفت: از این شمار بیش از ۹۶ درصد شهروندان این شهر دز اول، بیش از ۹۰ درصد دز دوم و بیش از ۵۸ درصد نیز دز سوم واکسن کرونا را دریافت کردند.
وی با درخواست از افراد جامانده از دزهای قبلی واکسن، هشدار داد، بهترین ومصونترین راه ممکن برای حفظ سلامت و کاهش آسیب پذیری دربرابر بیماری کرونا، تزریق واکسنهای توصیه شده کادربهداشتی ودرمانی است.
درخواست برای اعمال مقررات کرونایی
رییس شبکه بهداشت ودرمان آمل همچنین از ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا این شهرستان درخواست کرد: همزمان با افزایش آمار بیماران سرپایی وحتی بستری و ورود شرایط پرخطر کرونایی به استان، برخی مصوبههای قبلی این ستاد برای زدن ماسک ازجمله درسطح ادارات وبانکها ومراکز تجاری ورفاهی ونیز خدماتی وپرهیز ازهرگونه تجمعها درفضای بسته اعمال شود.
شهرستان آمل دارای حدود ۴۲۰ هزار نفرجمعیت است ودر موجهای اولیه بیماری کرونا همواره از شهرستانهای پرخطر با رنگ بندی قرمزبوده است.