پخش زنده
امروز: -
طرح ضیافت اندیشه دانشجویان با عنوان طرح "حامیم" در چهارمحال و بختیاری آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری،رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گفت: همزمان با فرا رسیدن عید سعید غدیر خم طرح ضیافت اندیشه دانشجویان با عنوان"حامیم" آغاز شد.
ابراهیم رحیمی افزود: این طرح با حضور ۲۰۰ دانشجوی، فعال فرهنگی، سیاسی و اجتماعی به مدت یک هفته در دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد برگزار میشود.
وی گفت: در طرح ضیافت اندیشه دانشجویان، هدف تقویت بر اجرای فعالیتهای تاثیر گذار در بین دیگر دانشجویان دانشگاه است.
ابراهیم رحیمی افزود: اهداف فرعی در کنار این طرح در نظر گر فته شده است که از دغدغههای رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب است.
وی گفت: مقام معظم رهبری در بخشهای مختلف بیانیه گام دوم انقلاب توجه ویژهای به نخبگان، دانشجویان و جوانان دارند که باید در حوزههای مختلف تقویت شود و امورات در اختیارشان داده شود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی چهارمحال و بختیاری گفت: ارتباطات اجتماعی و کارهای گروهی دانشجویان باید از دانشگاهها شروع شود.
ابراهیم رحیمی افزود: تقویت فن بیان، روابط اجتماعی، روابط عمومی، افزایش اعتماد به نفس و مطالبه گری از اهداف این طرح است.
وی گفت: استادان میتوانند با تجارب ارزندهای که دارند در این طرح نقش آفرین باشند.
مسئول نهاد رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی چهارمحال و بختیاری و دبیر اجرایی طرح ضیافت اندیشه دانشجویان گفت: در طرح " حامیم" دانشجویان در بخشهای مختلف آموزشی، معرفتی و برنامههای تفریحی و ورزشی مهارتهای لازم را فرا میگیرند.
رضا قاسمی نژاد افزود: هدف از این دوره توانمند سازی و تربیت نخبگان فرهنگی، سیاسی و اجتماعی است که دانشجویان بعد ازکسب آموزشهای لازم میتوانند از ابتدای مهر ماه در دانشگاهها به عنوان فرماندهان جنگ نرم نقش آفرینی کنند و به عنوان نخبه انقلابی آن چه را که لازم است در میدان عمل به اجرا بگذارند.
مسئول نهاد رهبری در دانشگاههای چهارمحال و بختیاری هم گفت: اندیشکدههای غربی یک تقسیم سه گانه دارند؛ امت بی امام خطر ندارد، امام بی امت قدرت و قوام ندارد و امت با امت شکست ندارد؛ غربی ها روزی در رابطه با جمهوری اسلامی برنامه ریزی کردند و به دنبال ایجاد فتنه بودند.
حجت الاسلام صفی افزود: برای اینکه بتوانند بین امت و امام فاصله بیندازند نقطه اتصال امام و مردم را هدف گذاری کردند.
وی گفت: در سالهای ۸۸ نقطه اتصال بین نخبگان را هدف قرار دادند و این مردم بودند که خودشان را به ولایت متصل و حماسه نهم دی را بوجود آوردند.
به گفته صفی؛ در طرح "حامیم "حلقههای میانی لازم است تا اتصال مردم و ولایت را ساماندهی کنند.