پخش زنده
امروز: -
رئیس هیات عامل ایمیدرو اعلام کرد: این سازمان تا پایان اسفند امسال، ۱۲ طرح نیمه تمام را در بخش معدن و صنایع معدنی تکمیل میکند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از ایمیدرو؛ وجیه ا... جعفری گفت: ایمیدرو تا پایان سال جاری، طرحهایی را در زمینه مس، فولاد، سرب و روی، فروکروم، زیرساختی، زغال سنگ، آهک هیدراته و فسفات به بهره برداری میرساند.
وی ادامه داد: میزان سرمایه گذاری پیش بینی شده برای طرحهای مذکور، یک میلیارد و ۴۰۳ میلیون دلار است و برای ۲۸۷۷ نفر، اشتغال مستقیم و برای بیش از ۷۵۰۰ نفر، اشتغال غیر مستقیم ایجاد میشود.
رئیس هیات عامل ایمیدرو با اشاره به جزئیات طرحهای قابل راه اندازی در سال ۱۴۰۱ تصریح کرد: ۴ طرح در زنجیره مس شامل «تجهیز و بهره برداری از معدن دره آلو به ظرفیت ۷ میلیون تن خاک سولفوری با عیار ۳۹ صدم درصد و تولید ۱۱۰ هزار تن کنسانتره مس با متوسط عیار سالانه ۲۵ درصد»، «احداث کارخانه لیچینگ به ظرفیت سالانه ۳ هزارتن مس کاتدی»، بخشی از طرحهای قابل راه اندازی امسال است.
وی ادامه داد: «کارخانه فلوتاسیون مس سرچشمه با تولید ۷۰ هزار تن کنسانتره مس و عیار ۲۴ درصد» و «تجهیز و بهره برداری از معدن دره زار به ظرفیت ۱۱ میلیون تن خاک سولفوری با عیار ۳۸ صدم درصد و تولید ۱۵۰ هزار تن کنسانتره مس با متوسط عیار ۲۶ درصد»، از دیگر طرحهای قابل راه اندازی در حوزه مس است.
جعفری با بیان اینکه امسال ۲ طرح در زنجیره فولاد تکمیل میشود، گفت: این طرحها شامل «واحد فولادسازی استانی سفیددشت با ظرفیت تولید ۸۰۰ هزارتن اسلب» و «پرعیارسازی باطله چهاربوق چادرملو با ظرفیت ۵۰۰ هزار تن سنگآهن فرآوریشده و عیار آهن حداقل ۴۵ درصد» است.
وی ادامه داد: «فازیک تجهیز معدن و احداث کارخانه سرب و روی مهدی آباد با ظرفیت ۲۰۰ هزار تن» و «احداث کارخانه تولید آهک هیدراته کوه لار با تولید ۳۰ هزار تن» بخش دیگری از طرحهای قابل راه اندازی امسال است.
رئیس هیات عامل ایمیدرو خاطرنشان کرد: طرحهای دیگر قابل بهره برداری تا پایان اسفند امسال، مشتمل بر «احداث یک پست اسکله بندر پارسیان» و «طرح احداث کارخانجات تولید کود فسفاته با ظرفیت ۶۰۰۰ و ۲۰۰۰۰ تن» است.
وی افزود: «طرح تولید سیلیکومتال مجتمع فروکروم جغتای»، «نیروگاه ۳۶۰ مگاوات برق در استان سمنان» و نیز تعدادی طرحهای های احداث راه دسترسی و تامین برق معادن در مناطق مختلف، در برنامه راه اندازی امسال ایمیدرو است.
همچنین ۳ «پروژه واحد احیاءفولاد استانی قائنات» و «احداث کارخانه طلای هیرد» و «۲ پست اسکله بندر پارسیان» با مجموع رقم سرمایه گذاری ۲۰۸.۳ میلیون دلار و اشتغال مسقیم ۶۰۰ و غیر مستقیم ۴۰۵۰ نفر نیز در سال ۱۴۰۰ تکمیل شده که در سال جاری آماده افتتاح هستند.