پخش زنده
امروز: -
مدیر سیزدهمین المپیاد دانش آموزی فناوری نانو گفت : برگزیدگان این دوره از المپیاد از حمایتهای مالی و معنوی ستاد فناوری نانو بهره مند می شوند.
خانم معصومه چمک در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود : در مرحله نخست سیزدهمین دوره المپیاد دانش آموزی فناوری نانو در بهمن پارسال 6 هزار نفر شرکت کردند که پس از گذراندن مرحله نخست، ۵۰۰ نفر به مرحله دوم راه یافتند و سپس 40 نفر به مرحله نهایی راه یافتند.
وی افزود : برگزیدگان مرحله پایانی و سیزدهمین المپیاد دانش آموزی فناوری نانو از حمایتهای ستاد فناوری نانو بهرهمند میشوند و در کانون برگزیدگان جذب می شوند تا آموزش ببیند و وارد مراحل بعدی یعنی کسب و کار و شرکت های دانش بنیان شوند.
خانم چمک در ادامه تاکید کرد : هدف از برگزاری این المپیاد شناخت استعدادهای برتر است تا افراد مستعد شناسایی شوند و آموزش ببیند و مسیر خود را پیدا کنند.
مرحله پایانی این دوره از المپیاد و معرفی برگزیدگان در اواخر تیر ۱۴۰۱ برگزار می شود.
المپیاد نانو راهی برای تشخیص استعدادهای برتر دانش آموزی
رئیس دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی شریف گفت: المپیادهای فناورانه در کشور یک راه برای شناسایی زمینه های تحقیقاتی دانش آموزان و ادامه تحصیل در رشتههای میانرشتهای محسوب می شود.
سعید شاهرخیان در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت : دانشگاه صنعتی شریف ازسال تاسیس در 1382 در حوزه نانو در کشور پیشگگام محسوب میشود .
وی افزود : نانو توانست یک زمینه تحقیقات بین رشته ای را ایجاد کند که فراتر از رشتههای سابق الکترونیک، شیمی، فیزیک و مواد محسوب میشود.
آقای شاهرخیان گفت: وقتی بحث از نانو می شود یعنی مرز ابعاد مولکول ها و بررسی خواص در ابعاد مولکولی بررسی شود که زمینه های جدید را در حوزه های مختلفی علمی وارد بازار کار می کند.
مرحله سوم از سیزدهمین المپیاد دانش آموزی فناوری نانو صبح امروز در دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی شریف با حضور 40 دانش آموز برگزار شد.