پخش زنده
امروز: -
محققان علوم پزشکی در بررسی جدید خود دریافتند می توان از مولکول های آر ان ای به عنوان پیش بینی کننده و عامل تشخیصی سرطان مثانه استفاده کرد.
به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از پایگاه خبری یورک الرت در اینترنت ، محققان آلمانی در مقاله ای در شماره اخیر نشریه دیاگنوستیک مولکولی اعلام کردند سرطان های مثانه را می توان با بررسی مولکولی ، تشخیص داد و آینده آنها را مشخص کرد.
محققان ،گروهی از مولکول ها به نام میکرو آر ان ای (micro RNA)یافتند که با استفاده از آنها می توان بافت های سرطانی و غیر سرطانی را تشخیص داد و قدرت تشخیص این روش ، بیش از 81 درصد است.
محققان امیدوارند با این روش بتوانند بیماران مبتلا به سرطان مثانه را از تبعات این بیماری مهلک نجات دهند و روش درمانی موثرتری برای آن بیابند.
هنگامی که سلولها توانایی تقسیم و رشد عادی خود را از دست می دهند این موضوع منجر به تسخیر، تخریب و فاسد شدن بافتهای سالم می شود و در نهایت ، سرطان ایجاد خواهد شد.
از اجتماع این سلولهای سرطانی و تخریب سلولهای بافتهای سالم توده ای به نام تومور ایجاد میشود.
اگر تومور به لایهای محدود ختم شود و به سایر بافتها و ارگانها سرایت نکند تومور خوش خیم (غیرسرطانی) است و اگر تومور گسترده شده یا به طور بالقوه قابلیت پخش شدن و احاطه کردن سایر بافتها و ارگانها را داشته باشد بدخیم یا سرطانی نامیده میشود.
برخی از شکل های سرطان متاستاز (Metastasize) میکنند به این معنی که خصوصیت تهاجمی پیدا کرده و به سایر بافتهای بدن، عمدتا از طریق خون و لنف، سرایت میکنند و تومورهای جدیدی را ایجاد میکنند.
بیش از یکصد نوع سرطان شناسایی شده است و این سرطان ها در هر قسمتی از بدن می تواند تظاهر پیدا کنند.