پخش زنده
امروز: -
دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور امروز از تصویب جایزه ملی و بین المللی گوهرشاد برای فعالان عرصه حجاب و عفاف در شورای فرهنگ عمومی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، سیدمجید امامی در گفتگو با رادیو ایران در برنامه سلام صبح بخیر گفت: امروز قرار است طرح اعطای جایزه ملی تحت عنوان جایزه ملی و بین المللی گوهرشاد را در شورای فرهنگ عمومی تصویب کنیم که به فعالان، مدافعان و تدوین کنندگان نظریه ارزش و فرهنگ والای حجاب و عفاف و زیست عفیفانه از ایران و دیگر کشورها در سالهای آینده تعلق خواهد گرفت.
وی در پاسخ به مجری برنامه سلام صبح بخیر درخصوص نامگذاری «روز حجاب و عفاف» افزود: امروز سالگرد فاجعه مسجد گوهرشاد و کشتار صدها تنها از مردم در سال ۱۳۱۷ است که در اعتراض به سیاستهای فرهنگی و اجتماعی دولت پهلوی اول، اتفاق افتاد؛ لذا در نظر بسیاری از مردم ایران، این روز نمادی از غیرت و مقاومت در برابر فرهنگ وارداتی بدپوشی و برهنگی است.
دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور درخصوص برنامههای تدوین شده برای بزرگداشت روز عفاف و حجاب، گفت: به همین منظور برای تبیین این فرهنگ بزرگ و تمدن سازکه دارای قدمتی ۷ هزار ساله برای پوشیدگی و آراستگی در موقعیت و پوشش اجتماعی است، فعالیتهای مردمی و دولتی مختلفی برنامه ریزی شده است از جمله پویش «حجاب من افتخار من»، برگزاری جشنواره بین المللی مد و لباس فجر در برج میلاد تهران.
امامی تصریح کرد: امروز قرار است در شورای فرهنگ عموم طرح اعطای جایزهای ملی تحت عنوان جایزه ملی و بین المللی گوهرشاد تصویب شود که به فعالان، مدافعان و تدوین کنندگان نظریه ارزش و فرهنگ والای حجاب و عفاف و زیست عفیفانه از ایران و دیگر کشورها در سالهای آینده تعلق خواهد گرفت.
وی گفت: برنامههای بسیار متنوع دیگری از قبیل تولیدات فرهنگی، هنری، سرود، برنامههای رادیویی و تلویزیونی داریم، از همه مهمتر حضور اجتماعی زنان و مردانی است که با دعوت از هموطنان شان و با نمایش زیباییهای فرهنگ عفاف و حجاب و تأثیر آن در ارتقای سلامت اجتماعی، امنیت خانواده و ایمنی عمومی، سعی میکنند که در برابر حجمه جهانی و رسانهای علیه عفاف و حجاب، فرهنگ سازی و الگوسازی کنند.
دبیر شورای فرهنگ عمومی افزود: نامگذاری چنین روزی بعنوان روز حجاب و عفاف در تقویم رسمی، که توسط شورای فرهنگ عمومی انجام شده به این معنا است که ما باید با سبک زندگی خود بیشتر مهربان باشیم و در برابر این حجمه فرهنگی ناصواب، در حوزه پوشاک و فرهنگ پوشاک، مقاومت ملی مان را افزایش دهیم، طبعاً اگر جنس ایرانی میپوشیدیم و از پارچه و لباس و طرح و طراح ایرانی حمایت میکردیم، امروز حال و روز بهتری داشتیم و مصرف کننده کالای دست دوم غربی نبودیم.
امامی ادامه داد: به زعم بسیاری صنعت مد و لباس دومین صنعت پول ساز در نظام سرمایه داری است، ما باید در این زمینه پیشرفت کنیم و از لباس اقوام و طرحهای جدید خود در صحنه بین المللی بیشتر دفاع کنیم.
وی تأکید کرد: بسیاری از طرحها به جشنواره مد و لباس فجر رسیده است و دولت از تولیدکنندگان حمایت میکند.
دبیر شورای فرهنگ عمومی افزود: از دوم مرداد در نمایشگاه بین المللی تهران، بزرگترین نمایشگاه زنجیره تأمین مد و لباس ایرانی – اسلامی با عنوان ایران ویژند برپا خواهد شد و صدها تولیدکننده فاخر تهران و دیگر استانها در نمایشگاه بین المللی تهران، سالن ۳۱ و ۴۱ گردهم خواهند آمد و مشابه این نمایشگاه را در برخی از استانها نیز خواهیم داشت.
امامی گفت: نمایشگاه بزرگ مد و لباس ایرانی – اسلامی که به نام ایران ویژند (برند) ثبت شده است، اجتماع برندهای پوشاک و حجاب در ایران خواهد بود و امیدوارم همه مردم تهران برای حضور در این نمایشگاه در دوم تا پنجم مرداد، برنامه ریزی کنند.
مرگ ۷ نفر در بارند