پخش زنده
امروز: -
مسئول کمیته رسانه و اطلاعرسانی کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تعداد بیماران بستری مبتلا و یا مشکوک به کرونا در استان خراسان رضوی روند افزایش دارد .
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، دکتر محمد پهلوان با اشاره به افزایش ۱۵۶ درصدی بیماران بستری مبتلا و یا مشکوک به کرونا در استان خراسان رضوی از تمامی گروههای هدف بالای ۱۸ سال که شش ماه از زمان واکسیناسیون آنها گذشته است خواست نسبت به دریافت دز یادآور اقدام کنند.
وی گفت: در حال حاضر ۲۴۹ بیمار مبتلا و یا مشکوک به کرونا در مراکز درمانی استان خراسان رضوی بستری هستند که از این تعداد ۲۱۴ بیمار در مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند که نسبت به ده روز اخیر افزایش قابل توجهی داشته است.
مسئول کمیته رسانه و اطلاعرسانی کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهدبا بیان اینکه طی یک روز گذشته ۱۲۶ بیمار مبتلا و یا مشکوک به کرونا در مراکز درمانی خراسان رضوی بستری شدند که از این تعداد ۱۱۳ نفر متعلق به دانشگاه علوم پزشکی مشهد است خاطر نشان کرد: تعداد بستری روزانه بیماران نیز طی ده روز اخیر افزایشی ۳ برابری داشته است.
پهلوان تعداد بیماران مبتلا به کرونا بستری در بخشهای مراقبت ویژه استان را ۴۴ نفر و سهم دانشگاه علوم پزشکی مشهد را در این حوزه ۳۸ نفر عنوان کرد.
وی با بیان اینکه طی یک روز گذشته ۷۴۹ بیمار مبتلا و یا مشکوک به کرونا به صورت سرپایی به مراکز جامع سلامت منتخب و اورژانس بیمارستان مراجعه کردند گفت: تمامی سطوح بهداشت و درمان برای ارائه خدمات به بیماران در آمادگی کامل هستند و عموم مردم در صورت بروز علائم به نزدیکترین مرکز بهداشتی و درمانی مراجعه کنند.
مسئول کمیته رسانه و اطلاعرسانی کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: دریافت واکسن، رعایت دستورالعملهای بهداشتی، استفاده از ماسک، حفظ فاصله اجتماعی و اجتناب از حضور در دورهمیها بهترین راهکار در پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا محسوب میشود.
آمادگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای مواجهه با پیک احتمالی کرونا
جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تمامی بیمارستان های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای مواجهه با پیک احتمالی کرونا آمادگی دارند.
دکتر ایوب توکلیان با بیان اینکه در روزهای اخیر تعداد بیماران بستری مبتلا و یا مشکوک به کرونا در مراکز درمانی استان روند افزایشی داشته است افزود: بر این اساس ضمن بررسی ظرفیتهای موجود تمامی بیمارستانهای زیر پوشش و مراکز ریفرال، مسیر ارجاع و مراجعه بیماران در بخشهای سرپایی و بستری نیز باید مشخص شود.
وی با بیان اینکه تیمهای نظارتی ستاد معاونت درمان دانشگاه به طورمستمر میزان آمادگی بیمارستانها را مورد ارزیابی قرار میدهند گفت: در این راستا هماهنگیهای لازم با معاونت بهداشت دانشگاه برای شناسایی، مدیریت ارجاع و پذیرش بیماران از مراکز خدمات جامع سلامت و همچنین مدیریت ارجاع و انتقال بین مراکز درمانی با واحد مدیریت حوادق و فوریتهای پزشکی دانشگاه در حال انجام است.
جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد بر ضرورت آموزش و بازآموزی مستمر کارکنان در زمینه چگونگی اجرای پروتکلها با اولویت کلینیکهای تنفسی و بخش اورژانس افزود در این خصوص برنامه ریزیهای لازم صورت گرفته است تا تمامی گروههای هدف زیر پوشش آموزشهای مورد نیاز قرار گیرند.
توکلیان با بیان اینکه برنامه ریزی برای برآورد و تامین داروهای مورد نیاز کووید-۱۹ بر اساس آخرین پروتکلهای درمانی ابلاغی و سایر داروها و لوازم مصرفی در حال انجام است خاطر نشان کرد: همچنین وسایل حفاظت فردی متناسب با کارکنان با توجه به نوع ارائه خدمت (مستقیم و غیر مستقیم) تامین و توزیع میشود.