پخش زنده
امروز: -
به گفته مدیرکل تعاون ،کار و رفاه اجتماعی همدان ۲۳ هزار و ۵۸۹ اشتغال برای امسال در این استان تعهد شده است.
به گزارش خبرگزاری صداو سیما مرکز همدان ،
یوسف شعبانی افزود: این تعداد شغل بایدتوسط دستگاههای اجرایی از طریق صدور مجوز، پرداخت تسهیلات و روشهای قانونی محقق شود.
وی گفت: دراین زمینه همه فرصتهای شغلی ایجاد شده با مشخصات افراددر سامانهای باعنوان «رصد» ثبت میشود که اطلاعات این سامانه قابل نظارت و پیگیری دردستگاههای نظارتی است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان افزود:توجه به ایجاد و تقویت واحدهای دانش بنیان در راستای تحقق شعار سال (تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرینی) یکی از رسالتهای اصلی در سال جاری است.
همچنین در این راستا تفاهم نامههایی با پارک علم و فناوری، مراکز رشد دانشگاهی، جهاد دانشگاهی و مراکز تحقیقاتی با هدف توسعه واحدهای دانش بنیان منعقد شده است.
وی با اشاره به پرداخت تسهیلات بانکی در زمینه ایجاد واحدهای دانش بنیان،گفت:تاکنون حدود ۱۱ میلیارد تومان تسهیلات به ۲۵ طرح دانش بنیان در استان همدان پرداخت شده است.
به گفته وی، ۵۹ واحد دانش بنیان در استان همدان فعالیت دارندکه افزایش این واحدها با تعامل و همکاری سایر دستگاههای مسئول در دستور کار است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان همچنین به حمایت جدی دولت برای رفع مشکلات حوزه کارگری و کارفرمایی اشاره کرد و گفت: در این زمینه تقویت حوزه تشکل کارگری، انجام بازرسی، تشکیل هیات و کمیتههای مختلف، جلسات مشاوره و هدایتهای شغلی از اقدامات حمایتی در این زمینه است.
پرداخت تسهیلات، اختصاص و بخشودگیهای بیمهای، بخشودگی مالیاتی، تقویت حوزه تشکلهای کارفرمایی نیز از دیگر اقدامات حمایتی دولت از واحدهای کارگری در استان همدان است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان تصریح کرد: یکی از فعالیتهای نظارتی این نهاد در حوزه عدم پرداخت بیمه و رعایت نکردن حداقل دستمزد کارگران برای اجرای کامل قوانین و مقررات است که این اقدام در راستای پیشگیری از نقض مقررات و تضییع حقوق کارگران انجام میشود.
وی همچنین به میثاق نامه مدیران جدید منصوب شده در اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان اشاره کرد و گفت: این میثاق نامه برای نخستین بار در این مجموعه مطرح شده و همه مدیران متعهد به اجرای آن هستند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان افزود: اقتصاد کشور مبتنی بر سه محور دولتی، خصوصی و تعاونی است و برای تعاونی سهم ۲۵ درصدی از اقتصاد پیش بینی شده که به علل مختلف این سهم تاکنون محقق نشده است.
سال گذشته ۴۴ تعاونی و از ابتدای سال جاری تاکنون نیز هفت تعاونی در این استان تشکیل شده که به دنبال توسعه تعاونیها با هدف محقق شدن سهم ۲۵ درصدی این بخش از اقتصاد است.
استان همدان دارای یک هزار و ۲۲۲ تعاونی فعال در بخشهای مختلف صنعتی، خدماتی، کشاورزی و مسکن است که در راستای تقویت تعاونیهای دانش بنیان، بخشی از تسهیلات، با اولویت ایجاد واحدهای دانش بنیان پرداخت میشود.