پخش زنده
امروز: -
امام جمعه پیشوا: مطالبات مردم از طریق نماز جمعه به اطلاع دولت و مسئولین میرسد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما استان تهران: نماز عبادی سیاسی جمعه مورخ ۱۷ تیرماه به امامت حجت الاسلام والمسلمین باقری در مصلی حرم مطهر حضرت جعفربن موسی الکاظم”علیه السلام” اقامه شد.
امام جمعه پیشوا با اشاره به فرارسیدن روز عرفه بیان داشت: یکی از ایامی که خداوند به طور ویژه به بندگان نظر میکند و خواستههای آنان را مورد اجابت قرار میدهد همین روز است.
وی در ادامه افزود: مؤمنین با برنامه ریزی در این روز سعی کنند از برکات این دعا بهترین استفاده را ببرند و حاجات خود را از حرص حق طلب کنند.
حجت الاسلام والمسلمین باقری با اشاره به اعمال روز عید قربان اظهار داشت: همانطور که در عید فطر بر مؤمنین واجب است که همراه با اقامه نماز عید، فطریه خود را هم پرداخت کنند، در روز عید قربان هم توصیه شده که در راه حق قربانی دهیم.
خطیب نماز جمعه پیشوا گفت: در اوضاع امروز جامعه شاید برای همه خانوادهها مقدور نباشد که به طور جداگانه قربانی دهند، اما میتوانید به صورت مشارکتی در محله، در ساختمان مسکونی خود، در اداره و در بین اقوام این کار را انجام دهید، کارمندان یک اداره هر کدام با مشارکت سهم مشخصی یک گوسفند تهیه و قربانی کنند، مؤمنین به صورت گروهی اقدام به تهیه و قربانی کردند کنند.
حجتالاسلام باقری در همین رابطه اظهار داشت: در این بین حتما به موارد بهداشتی توجه کنید و توصیههای اعلام شده از طرف شبکه بهداشت را جدی بگیرید.
امام جمعه پیشوا در ادامه خطبههای امروز به مسائل مساجران هم اشاره کرد و بیان داشت: در هفته گذشته مواردی را در این رابطه گفتیم که برخی به اشتباه متوجه آن شدند، در صورتی که نماز جمعه مطعلق به همه آحاد مردم خصوصا قشر ضعیف جامعه میباشد.
وی افزود: نماز جمعه حج فقرا و مساکین است و مطالبات مردم از طریق آن به دولت و مسئولین میرسد و قضیه گران شدن اجارهها هم امروز مسئله بسیار مهمی در جامعه ما میباشد، دولت و مجلس در این رابطه نباید قانونی را وضع کنند که در اجرای آن مردم نسبت همدیگر بدبین شوند.
خطیب نمازجمعه پیشوا به سالروز حمله مزدوران رضا شاه به مسجد گوهر شاه اشاره کرد و گفت: ۲۱ تیرماه آغاز گرامیداشت هفته عفاف و حجاب است، برنامههایی در این زمینه توسط ستاد این هفته قرار است اجرا شود که بر نامههای خوبی است، اما کافی نیست.
حجتالاسلام والمسلمین باقری عنوان داشت: از گذشته ایرانیان معتقد به حجاب و پوشش مناسب برای خود و خصوصا بانوان بوده اند و دین ما هم زن مقام والایی دارد، اما همین نگاه در غرب به زن به صورت یک کالا نگاه میکند.