پخش زنده
امروز: -
هرچند اینترنت و گوشیهای هوشمند به بخشی از زندگی همه از جمله کودکان تبدیل شده، اما راههایی وجود دارد تا این گرایش را به نحوی کنترل کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان، شیوع کرونا و غیرحضوری شدن مدارس، استفاده از اینترنت و گوشیهای هوشمند را در کودکان افزایش داد و همین امر باعث میشود که خانوادهها در میزان و نحوه استفاده کودکان از گوشیها دقت بیشتری داشته باشند.
موضوعی که این روزها در بسیاری از کودکان و دانش آموزان شکلی اعتیاد آور پیدا کرده و احتمال صدمات جبران ناپذیر را برای آنها در پیش دارد میزان و نحوه استفاده آنها از این گوشیها به دقت بیشتری از سوی والدین نیاز دارد.
مشارکت در فعالیتهای اجتماعی، گروهی و ورزشی، حضور در کلاس های مهارتی مانند سفالگری یا نقاشی و مواردی از این قبیل میتواند تا حدی گرایش کودکان را به فضای مجازی و گوشیها کاهش دهد.
روانشناس دانشگاه علوم پزشکی کردستان در این باره گفت: اینترنت و فضای مجازی بخشی از زندگی همه افراد جامعه شده و کودکان هم از این قاعده مستثنی نیستند.
وفایی افزود: هر چند استفاده از اینترنت میتواند فواید زیادی داشته باشد، اما کودکان به دلیل ناآگاهی و ناآشنایی با این فضا ممکن است دچار مشکلاتی زیادی شوند.