پخش زنده
امروز: -
قائم مقام ستاد اقامه نماز گفت: این ستاد آمادگی کامل در زمینه کمک به ارتش به منظور اجرای برنامههای فرهنگی را دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی ستاد اقامه نماز، سید احمد زرهانی در جلسه اجرای برنامههای آموزشی و فرهنگی عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی که با حضور مهدی میدانی رییس اداره قرآن، عترت و نماز سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و معاونین ستاد اقامه نماز و ارتش جمهوری اسلامی برگزار شد، با تشکر از عوامل اجرایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در نشر معارف نماز، قرآن و مهدویت، افزود: چند کار مهم در بازدهی فعالیتهای دینی تاثیرگذار است که همه ما موظف به اجرای آن هستیم.
قائم مقام ستاد اقامه نماز افزود: در مرحله اول توجه به گستره کار و اجرای آن حتی برای آخرین سرباز در دورترین نقطه مرزی اهمیت فراوانی دارد و متاسفانه یکی از آفات امور اجرایی، شکوفایی فعالیتها در بخشهای فوقانی و انتقال کمرنگ آن در بخشهای پایانی است.
وی افزود: دومین مرحله، ایجاد و اعمال راه و روشی که مبتنی بر تربیت و تعلیم اسلامی باشد و آمیخته با انگیزه و ایجاد تعامل و زمینه سازی برای دوجانبه شدن فعالیتهای آموزشی است.
زرهانی تاکید کرد: ایجاد تشنگی در مخاطب برای دریافت موارد ضروری دین باید در اولویت قرار بگیرد.
وی سومین مرحله را قدردانی ذکر کرد و گفت: ستاد اقامه نماز آمادگی دارد تقدیر و تجلیل از فعالان و موثرین نماز در ارتش جمهوری اسلامی را با ارزشیابی واقع بینانه و بر اساس تشخیص مشترک انجام دهد.
این مقام مسئول مرحله آخر در بازدهی فعالیتهای دینی را انعکاس اخبار و فعالیتها در بدنه ارتش جمهوری اسلامی ایران در فضای مجازی و حقیقی بیان کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تنظیم سند راهبردی نماز در افق ۲۰ ساله نماز توسط ستاد اقامه نماز، گفت: دستگاههای اجرایی در کشور میتوانند متناسب با این سند یک برنامه ۵ ساله شامل آموزش روحانیون، برگزاری مسابقات، گفتمانهای دینی و … را طبق تفاهمنامه انجام دهند.
زرهانی افزود: ستاد اقامه نماز آمادگی کامل در زمینه کمک به ارتش در راستای اجرای برنامههای فرهنگی را دارد.
وی تصریح کرد: در خصوص نسل جوان باید به نحوی عمل شود که با شناسایی ابزار مختلف وارد عرصه فرهنگی شود و فعالیتهای آنها متناسب با فعالیتهای امور تربیتی آموزش و پرورش و زیر نظر کارگروه تخصصی مورد بررسی قرار بگیرد.
قائم مقام ستاد اقامه نماز همچنین بر ایجاد بستر مناسب در راستای جامعه شناسی کودکان و نوجوانان تاکید کرد و گفت: این مهم زمانی میسر است که نسل نو به عنوان یک عنصر موثر در جامعه قرار بگیرد.