پخش زنده
امروز: -
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: این دولت در احیای ارزشهای انقلاب در عرصه های مختلف تلاش و به خدمتگزاری در مکتب امام خمینی (ره) افتخار می کند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی ،محمد مهدی اسماعیلی عصر جمعه در آیین افتتاحیه طرح ولایت در حرم مطهر امام رضا (ع) افزود: مکتب امام خمینی (ره) به نحوی بود که ایشان بدون تامل با غرب زدگی و تحجر مبارزه کردند و با روشنفکری، جریان نو اندیش دینی و جریان غرب زده را از یکدیگر جدا کردند.
وی ادامه داد: جریان مبارزه با غرب زدگی با همراهی بزرگانی چون آیت الله مطهری، آیت الله بهشتی، آیت الله مصباح یزدی و حضرت آیت الله خامنه ای همراهی و مرزبانی و در دهه های مختلف علاوه بر چیرگی بر دسیسه ها و جریان های مریض ضد انقلاب، سبب صیانت از اندیشه های ولایت نیز شد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: آیت الله مصباح یزدی که طرح ولایت با رهنمودهای این عالم ربانی بنیان گذاشته شد به همت جوانان دلسوز موفق به معرفی فرهنگ ناب اسلام و مبارزه با اندیشه های باطل و انحرافی گشت و ثمرات آن انقلاب اسلامی را از گزند جریان های انحرافی حفظ کرد.
اسماعیلی با بیان اینکه طرح ولایت در دهه های اخیر نقش مهمی در ارتقای پایه های فکری و معرفتی جوانان داشته است افزود: طرح ولایت اکنون پس از گذشت ۲ دهه از آغاز به کار آن، به خط مشی بصیرت افزایی و معرفی صحیح نهضت انقلاب تبدیل شده است و می تواند در آینده مسیر انقلاب را از گزندهای احتمالی محفوظ بدارد.
بیست و هفتمین دوره طرح ولایت ویژه معلمان، فعالان هنری و رسانه ای، فعالان فرهنگی و کارشناسان فرهنگی نهادها و دستگاه های مختلف، تابستان ۱۴۰۱ به صورت کشوری به همت استادان موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) و با هدف رشد و ارتقای مبانی معرفتی و آشنایی فراگیران در مشهد مقدس برگزار می شود.
سال ۱۳۷۵ که شرایط فرهنگی کشور به سمت و سوی خاصی رفته و به تعبیر رهبر معظم انقلاب کشور تحت شبیخون، ناتو و تهاجم فرهنگی قرار داشت مرحوم آیت الله مصباح با درک دقیق شرایط آن روز و نیاز واقعی بشر به تعمیق باورها و تدارک زیرساخت های فکری اندیشه اسلامی، طرح ولایت را طراحی کردند.