پخش زنده
امروز: -
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه: در حال حاضر ظرفیت تولید گوشت بوقلمون در استان ۷۰۰ تن در سال است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، شهریار قاسمی با بیان اینکه این میزان تولید با توجه به استقبال تولیدکنندگان برای تاسیس واحدهای جدید پرورش بوقلمون در حال توسعه است گفت: ۱۶ واحد پرورش بوقلمون صنعتی در استان فعال اند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه افزود: از این تعداد ۱۴ واحد گوشتی با ظرفیت ۷۲ هزار و ۶۱۲ قطعه و ۲ واحد بوقلمون مولد بومی با ظرفیت ۴۵۰۰ قطعه است.
قاسمی افزود: شهرستان های روانسر، کرمانشاه، کنگاور، سنقر، صحنه و سرپل ذهاب بیشترین واحدهای پرورش بوقلمون استان را در اختیار دارند.