پخش زنده
امروز: -
در خوزستان ۱۲۳ محله کم برخوردار معرفی شد که ساکنان این محلات خدمات صندوق بیمه سلامت همگانی را رایگان دریافت میکنند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، سرپرست ادارهکل بیمه سلامت خوزستان در جمع خبرنگاران گفت : با توجه به مصوبات دولت ، موسسات درمانی که با بیمه سلامت قرارداد ندارند برای راحتی بیمهشدگان در دریافت خدمات، نسبت به عقد قرارداد با بیمه سلامت اقدام کنند.
محمدرضا رضایی با اشاره به به اینکه از دو سال گذشته نسخهنویسی الکترونیکی اجرایی شده و در حال حاضر روزانه ۱۱ تا ۱۲ هزار نسخه نویسی الکترونیک در خوزستان انجام میشود افزود : با نسخهنویسی الکترونیکی میزان بدهیها به موسسات درمانی طرف قرارداد به روز مشخص شده است .
وی با بیان اینکه حتی پزشکان غیر طرف قرارداد بیمه سلامت میتوانند نسخهنویسی الکترونیکی را انجام دهند، گفت: زمانی که پزشکان نسخهنویسی را کاغذی انجام میدهند بیمار نمیتواند خدمات را الکترونیک دریافت کند و باید هزینهها را آزاد پرداخت کند بنابراین پزشکان حداقل باید نسخهنویسی را الکترونیکی انجام دهند.
رضایی با اشاره به کمبود پزشک طرف قرارداد بیمه سلامت در خوزستان گفت : پزشکان نگرانی و دغدغهای بابت تاخیر در پرداخت مطالبات نداشته باشند، زیرا مطالبات ماهیانه پرداخت میشود.
سرپرست ادارهکل بیمه سلامت خوزستان با بیان اینکه خوزستان از نظر تعداد بیمهشدگان در رتبه چهارم قرار دارد، افزود: سال گذشته در خوزستان حدود یک هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان در حوزه بهداشت و درمان هزینه شده است که حدود ۳۰۰ میلیارد تومان از این رقم در حوزه بهداشت و یک هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان در حوزه درمان بوده است؛ ۷۵ درصد هزینه در حوزه درمان مربوط به بستری در بیمارستانها و مابقی مربوط به خدمات سرپایی است.
وی گفت: ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار خوزستانی تحت پوشش بیمه سلامت هستند و احتمالا تعداد بیشتری نیز تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند بنابراین برآورد میشود حدود ۱۰۰ هزار خوزستانی فاقد پوشش بیمه باشند.
رضایی با اشاره به فعالیت صندوقهای بیمه سلامت بیان کرد: صندوق بیمه سلامت همگانی، صندوق بیمه ایرانیان، صندوق بیمه کارمندی، صندوق بیمه سایر اقشار و صندوق بیمه روستاییان و عشار از صندوقهای بیمه سلامت هستند؛ در صندوق بیمه سلامت همگانی حدود ۷۰۰ هزار نفر، بیمه ایرانیان حدود ۴ هزار نفر، صندوق بیمه کارمندی ۲۵۰ هزار نفر، صندوق بیمه سایر اقشار حدود ۱۲۰ هزار نفر و صندوق بیمه روستایی و عشایر حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر بیمه شده دارند که نحوه عضویت در هر کدام از این صندوقها و دریافت خدمت متفاوت است.
سرپرست ادارهکل بیمه سلامت خوزستان گفت: بر اساس اعلام وزارت کشور، در خوزستان ۱۲۳ محله کم برخوردار معرفی شد که ساکنان این محلات خدمات صندوق بیمه سلامت همگانی را رایگان دریافت میکنند. این افراد باید از سوی یکی از نهادهای حمایتی یا بسیج معرفی شوند تا عضو این صندوق شوند.
رضایی با اشاره به پوشش بیمهای خدمات درمان ناباروری بیان کرد: با توجه به افزایش سن جمعیت، دولت برنامهریزی کرده بخشی از منابعی که به ارز ترجیحی تعلق پیدا میکرد به این حوزه تخصیص دهد بنابراین به سازمان بیمه سلامت مبالغی بابت ارائه خدمات به زوجهای نابارور و پوشش بیمهای رایگان مادران باردار تا پایان دوره شیردهی و فرزندانشان تا پنج سالگی اختصاص داده شده است.
تا چند روز پیش زوجین نابارور برای تعداد دریافت خدمات محدودیت داشتند که این محدودیتها رفع شده و میتوانند خدمات را بدون محدودیت در تعداد و تا سقف ۵۰ میلیون تومان در سال دریافت کنند. حتی افرادی که تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی و نیروهای مسلح هستند نیز میتوانند از خدمات این طرح استفاده کنند.
رضایی با اشاره به فعالیت مراکز درمان ناباروری گفت: در خوزستان پنج مرکز درمان ناباروری فعالیت میکنند؛ این مراکز شامل بیمارستان امام (ره)، بیمارستان آریا، مرکز مهزیار، مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی و بیمارستان گنجویان دزفول هستند که تنها بیمارستان امام (ره) و گنجویان طرف قرارداد بیمه سلامت هستند و دیگر موسسات به دلایلی با بیمه سلامت قرارداد منعقد نکردهاند و پول را از مردم دریافت میکنند.
وی گفت : همچنین در حال حاضر حدود پنج بیماری صعب العلاج تحت پوشش سازمان بیمه سلامت خوزستان قرار دارند که مقرر شده این تعداد به ۱۹ بیماری برسد که این طرح نیز در ماه آینده اجرایی میشود.
بیشتر بخوانید :۳۰۰ هزار خوزستانی زیر پوشش بیمه رایگان سلامت
رضایی با اشاره به اطلاعرسانی بیمه سلامت از سامانه پیامکی ۱۶۶۶ بیان کرد: بسیاری از افراد سودجود و برخی شرکتها با مردم تماس میگیرند و بابت خدمات رایگان دولت از مردم هزینه دریافت میکنند در حالی که باید تنها به مواردی که از طریق سامانه پیامکی ۱۶۶۶ اطلاعرسانی میشود، دقت شود. همچنین مردم برای اینکه متوجه شوند تحت پوشش بیمه سلامت هستند یا خیر باید از طریق کد ستاره ۱۶۶۶ مربع اقدام کنند. بیمهشدگان میتوانند شکایات خود را نیز در سامانه shekayat.ihio.gov.ir ثبت کنند.