پخش زنده
امروز: -
نخستین جلسه میز تخصصی گردشگری خوراک ملل یکی از چهار زیر مجموعه فدراسیون گردشگری خوراک در مجموعه فرهنگی و گردشگری عباسآباد برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث گفت: با توجه به اهمیت منطقه فرهنگی و گردشگری عباس آباد که از مراکز اصلی گردشگری موفق شهر تهران است این مکان میتواند به مرکزی برای ترویج گردشگری غذا در شهر تهران تبدیل شود. فاطمی با بیان اینکه برای تشکیل میزهای تخصصی ملل نیز در حال برنامهریزی هستیم، افزود: این تجربه در کشورهای مختلف انجام شده و در داخل کشور نیز در وزارت ورزش تحت عنوان کمیتههای مختلف اجرا شده که موفقیتآمیز بوده است.
فاطمی گفت: طرح کمیتههای ملی گردشگری و میزهای تخصصی برای ارسال به شورای عالی میراثفرهنگی آماده است. او درباره میزهای تخصصی گردشگری خوراک توضیح داد در این حیطه تشکیل چهار میز تخصصی غذاهای ایرانی، ملل، سردنوشها و گرمنوشها همچنین نان و شیرینی برنامهریزی شده است.
فهیم حبیبی معاون فرهنگی شرکت نوسازی عباسآباد هم با بیان اینکه در اراضی عباسآباد فضای قابل توجهی به غذا اختصاص دارد و خوراک جزو مهمی از این مجموعه محسوب میشود، افزود: «برای برگزاری هرگونه رویداد مربوط به خوراک و گردشگری در این مکان آمادگی داریم و امیدواریم پایگاه هویتمندی از گردشگری خوراک را در اراضی عباسآباد شکل دهیم.»
در پایان این نشست با غذاهایی از کشورهای پاکستان، ارمنستان، افغانستان، یونان، چین، هند، ژاپن، اسپانیا، ترکیه، ایتالیا فرانسه، ترکمنستان از حاضران پذیرایی شد.