پخش زنده
امروز: -
عوارض و مشکلات روانی ناشی از همه گیری و ابتلا به کووید در انگلیس، موجب بروز نسلی از دانشجویان شده است که هنوز سلامتشان تهدید میشود.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ عوارض و مشکلات روانی ناشی از همه گیری و ابتلا به کووید در انگلیس، موجب بروز نسلی از دانشجویان شده است که هنوز سلامتشان تهدید میشود.
انجمن ملی دانشجویان در انگلیس با اعلام این مطلب افزود: با این که همه گیری کووید فروکش کرده است، دانشجویان در انگلیس هنوز از اختلالات روانی همچون اضطراب، افسردگی و آسیب زدن به خود رنج میبرند و شمار فراوانی از دانشجویان در این کشور، به این عوارض دچارند.
بسیاری از دانشگاههای انگلیس گزارش میدهند که پس از فروکش کردن همه گیری ویروس کرونا، بر شمار دانشجویانی که دچار مشکلات روانی اند افزوده شده است و انتظار میرود این شمار با ورود دانشجویان جدید در فصل پاییز، گستردهتر شود، زیرا در زمان همه گیری کووید، مدارس این کشور نیز تعطیل و آموزش مختل شده بود و به احتمال فراوان شماری از دانش اموزان نیز با مشکلات مشابهی روبروشده اند.
رئیس انجمن ملی دانشجویان در انگلیس با بیان اینکه اغلب دانشجویان اکنون از اضطراب رنج میبرند میگوید بحران وضع روانی دانشجویان این کشور "واقعا نگران کننده" است و این بحران، بدتر هم میشود.
لاریسا کندی (Larissa Kennedy) افزود:علاوه بر فشار روانی ناشی از امتحانات، افزایش هزینههای زندگی نیز سلامت روانی دانشجویان را به خطر انداخته است.
روزنامه گاردین در این باره نوشت: در بررسی اخیر یک سازمان خیریه معلوم شد ۴۱ درصد از دانشجویان انگلیسی معتقدند که دانشگاه ها، مانع افزایش مشکلات روانی آنان نمیشوند و در این زمینه، بی توجهند.
همچنین ۴۷ درصد از دانشجویان در انگلیس گفتند که مشکلات بهداشت روانی آنان، اثر منفی بر تجربه دانشگاهی شان داشته است و یک سوم از دانشجویان نیز گفته اند برای دریافت کمک درباره مشکلات روانی شان، نمیدانند به کجا مراجعه کنند. به نوشته گاردین در این نظرسنجی، از ۷ هزار و ۳۸۵ دانشجوی انگلیسی نظرخواهی شد.
روزنامه گاردین به نقل از دکتر دومینیک تامپسون (Dominique Thompson)، متخصص بهداشت روانی دانشجویان نوشت دانشجویان اکنون بیشتر به مشکلات تغذیه، اضطراب، انزوا و خودزنی مبتلا میشوند. وی گفته است دانشجویان به شدت از پیامدهای همه گیری و قرنطینهها رنج میبرند و برای بازسازی مهارتهای اجتماعی، افزایش مهارتهای دانشگاهی و دستیابی به سلامت روانی، به کمک نیازمندند. به گفته این متخصص انگلیسی، به ویژه دانشجویان سیاه پوست، آسیایی تبار، از اقلیتهای نژادی و دگرباشان جنسی و معلولان، بیشتر در معرض مشکلات روانی اند.