پخش زنده
امروز: -
در کارگروه امور اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان مرکزی در خصوص ساماندهی متکدیان و توسعه و حمایت از دفاتر تسهیل گری تبادل نظر شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز اراک؛ در نشست امروز اعضای کارگروه تخصصی امور اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان در خصوص وضعیت ساماندهی متکدیان شهرستانهای اراک، ساوه و خمین و توسعه و ارائه برنامههای دفاتر تسهیل گری استان بحث و تبادل نظر شد.
در این نشست همچنین در خصوص صدور مجوزمالی برداشت از حساب مشارکتهای مردمی بهزیستی به منظور پرداخت به مددجویان تحت پوشش این نهاد در تبادل نظر شد.
ساماندهی و جمع آوری متکدیان حرفهای طی ۱۰ روز آینده، حمایت جدیتر دستگاهها از دفاتر تسهیل گری و کاهش مشکلات مناطق حاشیه نشین و کم برخوردار و صدور مجوز برای بهزیستی در راستای کمک هزینه معیشت، مسکن، درمان، اشتغال، جهیزیه و ازدواج از مصوبات این نشست بود.
مدیرکل دفترامور اجتماعی و فرهنگی استانداری و دبیر گارگروه، ساماندهی و جمع آوری متکدیان مشارکت جدی دستگاه قضا، نیروی انتظامی و دستگاههای حمایتی اعم از کمیته امداد، بهزیستی، آموزش و پرورش و دیگر دستگاهها را میطلبد تا در محدوه زمانی مشخص این اقدام عملیاتی شود و در بلندمدت نیز این موضوع توسط فرمانداری هاو شهرداری شهرستانها برنامه ریزی جدی تری برای شناسایی و حمایت از که بصورت مقطعی و مرحلهای وارد میشوند متکدیان صورت گیرد.
محمدرضا جعفری در ادامه باتوجه به اینکه ۲ دفاتر تسهی گری در مناطق حاشیه نشین و کم برخوردار در در شهرستانهای اراک و ساوه فعال است افزود: به منظور رفع مشکلات این مناطق حمایت جدیتر دستگاهها را میطلبد که مشارکت خود را در رفع مشکلات این مناطق جدیتر کنند.
او گفت: همچنین در این جلسه مجور مالی برای بهزیستی استان در راستای کمک هزینه معیشت، مسکن، درمان، اشتغال، جهیزیه و ازدواج به جامعه هدف از سوی استاندار مرکزی صادر شد.
مخلص الائمه استاندار مرکزی هم در این نشست با بیان اینکه کمک به نیازمندان باید از مسیرهای صحیح دنبال شود تا به دست جامعه هدف واقعی برسد گفت:
فرهنگ نوعدوستی و کمک به نیازمندان همواره در جامعه موج میزند، اما باید تلاش شود تا این کمکها به دست نیازمندان واقعی برسد.
مخلص الائمه افزود: فضای عمومی شهرهای استان به لحاظ وجود متکدیان خوب است، اما باید تلاش شود تا تعداد اندکی هم که وجود دارند، جمعآوری و ساماندهی شوند.
او سازماندهی بانک اطلاعاتی در خصوص تکدیگری در استان مرکزی با محوریت اداره کل فرهنگی واجتماعی استانداری امری ضروری دانست و گفت: صدا و سیما باید در خصوص آگاهسازی مردم نسبت به موضوع تکدیگریفرهنگسازی کند و دستگاههای اجرایی تکالیف قانونی برعهده دارند که باید این تکالیف را به بهترین شکل انجام دهند.
مخلص الائمه با بیان اینکه بحث معتادین متجاهر، تکدیگری و سرقتهای خرد با یکدیگر پیوند خورده افزود: در سکونتگاههای غیررسمی که تعداد آنها به ویژه در ساوه و اراک زیاد است، اقدام موثری در اداره راه و شهرسازی تحت عنوان بازآفرینی آغاز شده که باید مورد توجه قرار گیرد.
نظری معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی هم در این نشست با اشاره به اینکه تکدیگری، معتادان متجاهر و بی حجابی سه معضلی است که چهره شهرهای استان را نازیبا کرده گفت: نیاز است برای رفع این معضلات برنامهریزی مشخص و مدونی صورت گیرد.