پخش زنده
امروز: -
تعزیرات حکومتی فارس شرکت پخش مواد غذایی را به دلیل تخلف، به پرداخت جریمه نقدی به میزان ۵۵ میلیارد تومان در حق دولت محکوم کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس،مدیرکل تعزیرات حکومتی فارس گفت: با گزارش بازرسان مبنی بر تخلفات عدیده یک شرکت پخش مواد غذایی در شهر شیراز، پروندهای برای بررسی موضوع در تعزیرات حکومتی استان تشکیل شد.
غلامرضا سالاری افزود: بر اساس گزارش بازرسان، شرکت مذکور همزمان با افزایش تقاضا برای خرید برخی اقلام، اقدام به فروش اجباری کالاهای خود کرده و از این طریق با سواستفاده از وضعیت بازار منافع زیادی را بطور غیرقانونی کسب کرده است.
سالاری از احضار مدیرعامل این شرکت به تعزیرات حکومتی خبر داد و اظهار داشت: در تحقیقات به عمل آمده، تخلف انجام شده محرز و با توجه به میزان کارشناسی، شرکت مذکور به پرداخت جریمه نقدی به میزان ۵۵ میلیارد تومان در حق دولت محکوم شد.