پخش زنده
امروز: -
گراف، سامانهای است که به کمک آن میتوان امور اداری را در مجموعههای بزرگ و کوچک به صورت برخط ارزیابی و کنترل کرد.
به گزارش خبرگزاري صدا وسيما و به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، هادی وفایی نقاب عضو هیئت مدیره شرکت گسترش راهکار اندیشه فردا از طراحی و بومی سازی سامانهای برای ارزیابی و مدیریت فرآیندهای کسب و کار گفت و ادامه داد: گراف کمک میکند تا تمامی اطلاعات تردد افراد زیرمجموعه به شکل متمرکز جمع آوری و مدلهای رفت و آمد هر یک را کنترل شود. سامانه گراف قوانین و مجوزهای لازم را در قالب شیفتها و گروه کاری تعیین و اطلاعات بدست آمده را بصورت ماهانه آرشیو میکند.
گراف آرشیوسازی را تسهیل میکند
گراف یک زیرساخت است که در پروژهای بزرگ نیز میتوان از آن استفاده کرد و امنیت آن نیز نسبت به نمونههای مشابه به مراتب تقویت شدهتر است. گراف این قابلیت را برای مدیران ایجاد میکند که حتی با استفاده از تلفن همراه، به بخشهای مختلف سیستم اداری شرکت یا پروژه خود دسترسی داشته باشند و موارد مختلف اداری را کنترل و رصد کنند.
اطلاعات فردی و کارکرد پرسنل و سوابق آنها در سامانه گراف به صورت ماهانه آرشیو میشود و در آینده این گزارشات در دسترس و اختیار مدیران خواهد بود تا بتوانند از سوابق به نتایج مطلوب خود دست پیدا کنند.
این سامانه نرم افزاری پیشرفته، با قابلیت بکارگیری انواع دستگاههای هوشمند از قبیل دستگاههای اثر انگشت، انواع کارت، تشخیص چهره و سایر موارد در ذیل خود است تا با رویکردی نوین در بستر شبکه، ویندوز و سیستم عامل اندروید خدمات خود را به کاربران ارائه دهد.
گراف این قابلیت را دارد تا ارتباط خود را با سایر سیستمهای مجموعه از قبیل سیستمهای اداری و مالی از طریق وب سرویسهای مربوطه امکانپذیر کند.
اشتغالزایی قابل توجه سامانه گراف
این مدیر حوزه دانش بنیان توضیح داد: سامانه گراف بوسیله نیروهای بومی به صورت کامل طراحی شده و تاکنون ۳۰ فرصت شغلی در مجموعه شرکت گسترش راهکار اندیشه فردا به صورت مستقیم ایجاد شده است که مشخصا راه اندازی و بکارگیری سامانه گراف سبب میشود تا شغلهای زیاد دیگری نیز به صورت غیرمستقیم ایجاد شود.
سامانه گراف نمونه خارجی نیز دارد، اما گراف به گونهای طراحی شده که قابلیتهای بیشتری دارد، اما یک چهارم نمونه خارجی قیمت دارد که این به صرفه جویی اقتصادی شرکتها و کاربران نیز کمک میکند.