پخش زنده
امروز: -
به گفته رئیس کل بازرسی کهگیلویه و بویراحمد ۲ هزار و ۷۰۰ پرونده در حوزه منابع طبیعی عمداً به دادگستری ارجاع داده نشد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، محمدمهدی صالحی در نشست خبری به مناسبت هفته قوه قضائیه گفت: رویه سازمان بازرسی به سمت نظارت و پیشگیری رفته و بعد از آن بازرسی و رسیدگی به تخلفات و جرمها را در دستور کار قرار دادیم.
بازرس کل استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه هر کسی شکایتی دارد میتواند در سامانه ملی الکترونیک ثبت کند و دومین سامانه بازرسی سامانه گزارشگران فساد است افزود: ۴۱۰ شکایت به صورت دستی به سازمان بازرسی ارسال شد و ۸۲۰ مورد گزارش فساد گزارشگران بوده است.
صالحی در پاسخ به سوالی مبنی بر انتصابهای غیرمنطقی در استان گفت: در این زمینه هشدارهای لازم را به آقای استاندار دادیم که فلان فرد نمیتواند فرماندار یا معاون یک اداره باشد.
رئیس کل بازرسی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه ۸۷۵ مورد شکایت علیه شخصیتهای حقوقی بوده که همه مورد رسیدگی قرار گرفته، گفت: ۸۲ جلسه آسیب شناسی و آموزشی برای مدیران تازه منصوب شده استان برگزار و علاوه بر تشریح آسیبهای آن اداره راهکار هم ارائه شد.
محمدمهدی صالحی با اشاره به کمبود بازرس در استان و اینکه سازمان بازرسی به بیش از ۳۳ بازرس نیاز دارد، افزود: به عملکرد دهیاریها ورود شد بودجه برخی دهیاری جای دیگری هزینه میشود و این روستاها به این دلیل پیشرفت ندارند.
وی به ناکارآمدی در استان اشاره و عنوان کرد: قانونگریزی برخی مدیران، اهمال در انجام وظیفه، ترجیح منافع گروهی و طایفهای در تصمیمگیریها، نظارت نکردن کافی، عدم شایستهگزینی مدیران و دخالت مستقیم خیلی از سیاسیون، تحمیل و به کارگیری نیروها در ادارات برخلاف ضوابط در کنار خلاء قانونی از جمله آسیبهای استان است.
صالحی در ادامه سخنان خود با اشاره به استخدام های غیرقانونی توسط برخی مدیران افزود: در این زمینه ۲۴ پرونده کیفرخواست صادر و جلوی استخدام ۵۳۵ نفر به طور غیرقانونی گرفته شد و ادارات ملزم به برگزاری آزمون استخدامی شدند.
وی گفت: تعیین تکلیف دو هزار هکتار از اراضی واگذار شده در ۵ سال اخیر از دیگر اقدامات بازرسی بوده، ضمن اینکه دو هزار و ۷۰۰ پرونده در حوزه منابع طبیعی تعمدا به دادگستری ارجاع داده نشد که برای سه نفر از کارکنان رای قطعی صادر شد و تمام تخلفات منابع طبیعی مستقیم وارد دستگاه قضایی شد.
صالحی در ادامه به جرم ۸ مدیر استانی و شهرستانی در زمینه تغییر کاربری اراضی اشاره و عنوان کرد: مدیران به این تغییر کاربریها خدمات ارائه داده بودند و از ثبت ۲۵ هکتار از اراضی خرد شده توسط تعاونیها جلوگیری و بیش از دهها پروندهها تخلف امور اراضی به دادگستری معرفی شد.
وی به بیشترین تخلفات و جرم در استان اشاره کرد و گفت: نقض قوانین و مقررات اداری بیشترین تخلف و تصرف غیرقانونی در امورات بیشترین جرم مدیران است و بیشترین شکایت مردم هم نقص قوانین و مقررات مدیران است.
صالحی با اشاره به ورود سازمان بازرسی به عدم انحراف در مصرف تسهیلات گفت: جلوی ۷۳۰ میلیارد ریال انحراف در تسهیلات گرفته و ۳۴ نفر به محاکم قضایی معرفی شدند و جلوی پرداخت دهها میلیارد تومان گرفته شد.
صالحی در ادامه از ورود سازمان بازرسی به شهرکهای صنعتی خبر داد و گفت: هیاتی از سوم خرداد در شهرکهای صنعتی مستقر شده و هر فردی که از باب شهرکهای صنعتی حقش تضعیف شده به این هیات مراجعه کنند.