پخش زنده
امروز: -
دبیرشورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کیش گفت: پیشگیری، محور اصلی برنامههای این شورا در جزیره کیش است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کیش، علی فائقی درجمع خبرنگاران و اصحاب رسانه گفت: خانواده ها، جوانان و نوجوانان و مدارس و دانشگاهها محور اصلی تولید برنامههای پیشگیری از مصرف مواد مخدر است و از اصحاب رسانه انتظار داریم با درنظرگرفتن ملاحظات گردشگری کیش، این شورا را در رسیدن به جزیره پاک کمک کنند.
وی با بیان اینکه مبارزه با موادمخدر مسئولیت جمعی خانوادهها و مردم است و همکاری موسسات خیریه و مسئولان را میطلبد، گفت: پاکسازی محلهای آلوده و ناامن در طول هفته مبارزه با مواد مخدر، برپایی میز خدمت در نماز جمعه با حضور اعضای شورا، اجرای برنامههای فناورانه و دانش بنیان، تقدیراز نیکوکاران و یاریگران زندگی، اجرای مسابقات ورزشی و ماهیگیری و جشن بادبادک، نمایش و اجرای برنامهها و فیلمهای مرتبط باموادمخدر ازصداوسیمای مرکز کیش را از برنامههای هفته مبارزه با موادمخدر برشمرد.
فائقی گفت: خط ارتباطی ۰۹۶۲۸ وابسته به سازمان بهزیستی از ۸ صبح تا ۸ شب آماده پاسخگویی به پرسشهای مردم است.
جانشین دادستان عمومی و انقلاب اسلامی جزیره کیش نیز با بیان اینکه معتاد مجرم نیست و مردم باید دید خود را نسبت به معتادان تغییر دهند تا زمینه ترک اعتیاد و درمان آنان فراهم شود، گفت: هم اکنون مهمترین مشکلی که در زمینه ترک اعتیاد معتادان وجود دارد مشکل مالی و تامین بودجه است و دراین زمینه نیاز به حمایتهای دولت و خانوادههای معتادان است.
کمالی افزود: براساس قانون، فروش سیگار به افراد زیر ۱۸ سال ممنوع است و نظارتهای بیشتر پلیس مبارزه با موادمخدر نیاز است.
رئیس پلیس مبارزه بامواد مخدر کیش نیز با گرامیداشت یاد وخاطره ۳ هزارشهید عرصه مبارزه با موادمخدر کشور، گفت: پاکسازی اماکن آلوده کیش از موادمخدر، برپایی میز خدمت درنمازجمعه، برپایی نمایشگاه دستاوردهای اعضای این شورا و پلیس مبارزه با موادمخدر در ستادفرماندهی جزو برنامههای این هفته پلیس مبارزه با مواد مخدر کیش است.
خادمی افزود: پلیس با پاسخگویی به تماسهای مردمی ۱۱۰ دراین زمینه ونیز شناسایی مجرمان سابقه دار از طریق دوربینهای چهره خوان در مبادی ورودی رسمی کیش و نیز شناسایی مواد مخدر ازطریق ایکس ری برای کامیونها، سه نفر ازاعضای باند توزیع موادمخدردر کیش را در سه ماهه نخست سال دستگیر کرد.
رئیس اداره بهزیستی جزیره کیش نیز بابیان اینکه بهزیستی تاکنون به ۲ هزارنفر از طریق فضای مجازی، پیشگیری از مواد مخدر و مهارتهای زندگی را آموزش داده است گفت: دو موسسه گروه همیاری ازموسسات مردم نهاد، واقع درکمپ سحر، کرمانشاهان و فاز اف مهارتهای برخورد با آسیبهای اجتماعی ومواد مخدر را به مردم آموزش میدهند.
رئیس مرکز توسعه سلامت کیش نیز بابیان اینکه ازسال ۸۵ تاکنون درمان نگهدارنده برای درمان معتادان درکیش آغاز شده است، گفت: در کیش ۴ کلینیک درمان نگهدارنده وجود دارد و ۸۰۰ بیماررا تحت پوشش قرار داده اند.
دکتررضانیا افزود: مجور درمان این بیماران دارویی و خدمات روان درمانی است و مهمترین موضوع در درمان نگهدارنده، معتادان متجاهر هستند که بصورت سرپایی درمان نمیشوند و نیاز به مراقبتهای ۲۴ ساعته دارند.
وی گفت: ازسال ۹۹ تاکنون طرح جمع آوری معتادان متجاهر در کیش ودرمان آنان درکمپها اجراشده و ادامه نیز دارد.