پخش زنده
امروز: -
معاون حقوق عامه دادستان کل کشور از ثبت ۸۰ گزارش مردمی از ساختمانهای ناایمن در سایت دادستانی کل کشور خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، غلامعباس ترکی، معاون حقوق عامه دادستان کل کشور در حاشیه بازدید از پارک فناوری پردیس در جمع خبرنگاران در تشریح راههای ارتباطی دادستانی کل کشور با مردم اظهار کرد: مردم میتوانند با مراجعه به سایت دادستانی کل کشور درخواستهای خود را اعلام کنند و این درخواستها به صورت روزانه رسیدگی میشود.
وی گفت: به طور مثال در موضوع ساختمانهای ناایمن از مردم درخواست کردیم که این ساختمانها را به ما گزارش کنند که در نخستین روز این فراخوان ۸۰ گزارش در سایت دادستانی کل بارگذاری شده بود. ترکی افزود: مردم به عنوان چشم بیدار و ناظر، مشکلات و چالشهای موجود در کشور را احصا و به ما منتقل کنند.
وی با تاکید بر حمایت از شرکتهای دانش بنیان گفت: این شرکتها میتوانند مشکلات و موانع مسیر توسعه خود را به دادستانی کل گزارش کنند.
ترکی افزود: همچنین آمادگی داریم که تعدادی از همکاران قضایی ما در این شهرک مستقر شوند و مشکلات قضائی این شرکتهای دانش بنیان را بشوند و پیگیریهای قضایی لازم را انجام دهند.
معاون دادستان کل کشور گفت: در دادستانی کل کشور و معاونت حقوق عامه موظف هستیم که از تمامی حقوق اقشار به ویژه جامعه نخبگان و فعال این عرصه حمایت کنیم.
وی با بیان اینکه در خصوص پنجره واحد، تجمیع بانکهای اطلاعاتی و تسهیل فرآیند هوشمندسازی موضوعاتی مطرح شد، ادامه داد: در حوزههای بانک، بیمه، خانواده و آسیبهای اجتماعی اقدامات خوبی توسط شرکتهای دانش بنیان صورت گرفته که ما از این اقدامات حمایت میکنیم.
ترکی با تاکید بر اینکه فناوریهای نوین محور توسعه پایدار هستند، اظهار کرد: متقاضیان میتوانند درخواستها و مشکلات شرکتهای دانش بنیان را در سایت دادستانی کل کشور ثبت کنند و ما آن را به صورت ویژه و روزانه پیگیری خواهیم کرد.
وی با اشاره به چالشهای موجود کشور گفت: با استفاده از ظرفیتهای دانش بنیان میتوان چالشهای موجود را برطرف کنیم. از جمله این چالشها موضوعات مربوط به خام فروشی، وصول حقوق دولتی و چالشهای موجود در نظامهای بانک، بیمه و مالیاتی است.
معاون حقوق عامه دادستان کل کشور خاطرنشان کرد: معتقدیم باید بخشی از تمرکز و توجه شرکتهای دانش بنیان در موضوعات مربوط به علوم انسانی باشد؛ زیرا به نظر میرسد بیشتر فعالیت و تمرکز این شرکتها در موضوعات صنعتی، پزشکی، ژنتیک و مانند آن است.
وی با تاکید بر اینکه در حوزه علوم انسانی، حکمرانی مطلوب و اصلاح چرخه تولید توزیع و عرضه در کشور خلاهایی وجود دارد که میتوان با استفاده از ظرفیتهای شرکتهای دانش بنیان آن را برطرف ساخت، گفت: میتوان در خصوص ارتقاء سلامت نظام اداری و مبارزه با فساد از فناوریهای نوین استفاده کرد، با استفاده از این فناوریها مداخله مدیران و امضاهای طلایی کاهش مییابد. لازم است سرمایه گذاری شرکتهای دانشبنیان در این حوزهها افزایش یابد. از همین رو از عزیزانی که در این حوزه فعالیت میکنند تقاضا داریم به این موضوعات توجه کرده و تلاش بیشتری در خصوص چالشهای اصلی کشور داشته باشند تا ما شاهد ارائه خدمات بهتر و بیشتر در نظام اداری کشور باشیم.