پخش زنده
امروز: -
کارگروه فناورانه حکمرانی زایندهرود با فراخوان جذب نظرات، فناوریها و گفتوگوی معکوس به منظور پایش هوشمندِ حوضه آبریز زایندهرود در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان تشکیل میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اصفهان؛ رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: مقابله با بحرانهای کم آبی و رفع چالشهای مرتبط با آن یکی از معضلات ملی به شمار میرود که با بهکارگیریِ علم و فناوری، بخشی از این معضلات قابل جبران است.
جعفر قیصری، اجرای حکمرانیِ صحیح بر حوضه آبریزِ زایندهرود از سرچشمه تا تالاب گاوخونی را نیازمندِ ابزارها و فنون جدید دانست و گفت: فناوری موجود در دستان نخبگان این مرز و بوم برای پایش هوشمند و برخطِ حوضه آبریز و مصارف زایندهرود کمک کننده است.
وی، کمک به اکوسیستمِ محیطزیست را محور اصلیِ کارگروه فناورانه حکمرانی زایندهرود عنوان کرد و افزود: پایش و رصد منابع آلاینده کننده آب و ممانعت از این آلودگیها و نظارت بر برداشت چاههای غیر مجاز و کشاورزی دقیق به صورت زنجیرهوار در مدیریت آب تاثیرگذار است که با هوشمندسازی ابزارها و سامانههای نظارتی و مدیریتی، اطلاعات سریعالوصول و بهروزی را در اختیار دستگاههای مربوط قرار میدهد.
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، حوزه صنعت، مصارف خانگی و فناوری احیای خاک را از دیگر مواردِ مورد بحث و بررسی در این کارگروه دانست و در خصوص نحوه عملکرد این کارگروه گفت: جذب نظراتِ کارآمد در این حوزه به صورت فراخوان و گفتوگوی معکوس انجام میگیرد که مخاطب اصلی ما بخش خصوصی، صاحبان فناوری و شرکتهای دانشبنیان هستند.
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان خاطر نشان کرد: اعضای این کارگروه تعداد محدودی از افراد اجرایی از جمله رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، معاون توسعه فناوری شهرک، متخصصان و نخبگان صاحب فناوری و ایده خواهند بود.