رایگان شدن قبض برق با کاهش ۱۰ درصدی مصرف
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر گفت: مشترکانی که مصرف برق آنها بین ۲ تا ۲ هزار و ۵۰۰ کیلووات باشد، میتوانند با صرفهجویی ۱۰ درصدی قبض برق رایگان دریافت کنند.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، غلامرضا حشمتی در جمع مسئولان و خبرنگاران استان با تاکید بر صرفهجویی در مصرف برق از سوی مردم بیان کرد: مشترکان خانگی۸۰ درصد برق استان بوشهر را مصرف میکنند و دیگر بخشها در مجموع ۲۰ درصد از برق مصرفی این استان را به خود اختصاص میدهند، بنابراین صرفهجویی در مصرف برق در بخش خانگی اهمیت زیادی دارد.
وی خاطرنشان کرد: امسال وزارت نیرو مشوقهای خوبی برای کاهش مصرف در بخش خانگی در نظر گرفته است که بر اساس آن مشترکان به ازای هر کیلو وات کاهش در مصرف نسبت به همان بازه زمانی سال گذشته خود، به ازای هر کیلووات ۵۰۰ تومان پاداش دریافت میکنند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر عنوان کرد: الگوی مصرف برق در این استان سه هزار کیلووات است، که اگر مصرف مشترکی به ۲ یا ۲ هزار و ۵۰۰ کیلووات برسد با خاموش کردن وسایل در ساعتهای غیر ضروری و خاموشی لامپهای اضافی میتوانند با کاهش ۱۰ درصدی مصرف، قبض خود را بطور کامل رایگان کنند و حتی بستانکار شوند.
وی ادامه داد: همچنین در بخش کشاورزی، بر اساس مصوبه وزارت نیرو کشاورزان امسال میتوانند ۱۹ ساعت از برق استفاده کنند که اگر ۱۳ تا ۱۷ ساعت استفاده داشته باشند در این صورت برق آنها رایگان محاسبه میشود.
حشمتی تاکید کرد: مشوقهای ارائه شده در بخش خانگی و کشاورزی میتواند تاثیر بالایی در کاهش مصرف در این بخشها داشته باشد.
به گفته وی، با اقدامات انجام شده تا کنون حدود ۴۰ مگاوات در بخش اداری، ۲۰ تا ۲۵ مگاوات در کشاورزی و ۲۰ مگاوات در بخش صنعتی صرفه جویی روزانه داشتهایم که در مجموع حدود ۹۵ مگاوات به اندازه ظرفیت یک نیروگاه متوسط مدیریت مصرف روزانه در استان بوشهر اتفاق افتاده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تاکید کرد: رسانهها میتوانند با تبیین اهمیت صرفهجویی در بخش خانگی و معرفی مشوقها به مردم در مدیریت مصرف در بخش خانگی نقش مهمی ایفا کنند.
وی خاطرنشان کرد: فصل تابستان بخاطر ورود بار سرمایشی به چرخه مصرف، فشار مضاعفی به صنعت برق وارد میشود و در سالهای اخیر هم شاهد ناترازی میان مصرف و تولید بودهایم که کاهش بارندگی و حجم ورودی آب به سدها و توسعه نامناسب تولید در سالهای گذشته از عوامل مهم این ناترازی است.
حشمتی گفت: این ناترازی منجر به ایجاد فاصله و شکاف ۱۲ تا ۱۵ هزار مگاواتی میان تولید و مصرف شده است که برای جبران این ناترازی راهی بهجز مدیریت مصرف و صرفهجویی نداریم.