• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۸۴۰۲۹
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۰
اجتماعی » حقوقی و قضایی
در دیدار سفیر سوریه با رئیس سازمان ثبت اسناد کشور

اجرای طرح حدنگار اماکن مذهبی سوریه در دستور کار قرار گرفت

معاون رئیس قوه قضائیه و رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در دیدار با سفیر سوریه گفت: به زودی تفاهم نامه همکاری ایران و سوریه در زمینه اجرای حدنگاری اماکن مذهبی، زیارتی، تاریخی و فرهنگی کشور سوریه منعقد می‌شود.

اجرای طرح حدنگار اماکن مذهبی سوریه در دستور کار قرار گرفتبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حسن بابائی معاون رئیس قوه قضائیه و رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در نشست با سفیر سوریه ضمن ابراز خردسندی از این دیدار گفت: این دیدار فرصت خوبی را فراهم نموده که جنابعالی با پیشرفت‌های این سازمان در زمینه حدنگاری (کاداستر) آشنا شوید و مصمم هستیم در تهیه نقشه‌های توصیفی به کشور سوریه کمک کنیم.

بابایی در ادامه افزود: ما با تمام توان و در راستای توسعه سوریه در حوزه حدنگاری شهری، روستایی، اراضی ملی و مبحث مالکیت فکری و ثبت شرکت‌ها برای تحقق دولت الکترونیک حاضر به همکاری هستیم و ان اشاالله در آینده نزدیک با اعزام تیم کارشناسی و فنی سازمان به کشور سوریه اجرای حدنگاری اماکن مذهبی و زیارتی را شروع خواهیم کرد.

«شفق دیوب» سفیر سوریه در نشست با رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور افزود: بنده به همراه همکاران امروز خوشحالیم که با شما هستیم و دستاورد‌های سازمان ثبت اسناد و املاک کشور را در تحقق دولت الکترونیک به شما تبریک می‌گوییم.

سفیر سوریه با بیان اینکه روابط خوب دو کشور سوریه و ایران بر کسی پوشیده نیست و روابط راهبردی، تاریخی، دوستی و برادری این دو کشور بیش از ۴۰ سال قدمت دارد و با وجود تمامی مشکلاتی که برای بر هم زدن این روابط انجام شده است این روابط روز به روز توسعه می‌یابد افزود: اولا این روابط منعکس‌کننده اراده رهبران دو کشور است، دوما: این روابط در خدمت منافع دو کشور است، سوما این روابط با وجود محور مقاومت در خدمت ثبات و امنیت منطقه است.

وی با اشاره به اینکه روابط دو کشور در سال ۲۰۱۱ شامل حوزه‌های جدیدی شده است بیان کرد: در جنگ صهیونیستی علیه سوریه ما با هم در مقابل تروریسم و تروریست‌ها جنگیده و شهدای مشترک دادیم و مردم سوریه هیچ وقت شهید حاج قاسم سلیمانی وکسانی را که در کنارشان بودند را فراموش نمی‌کنند.

سفیر سوریه ادامه داد: در واقع دولت و ملت سوریه قدردان دولت و ملت ایران است و انتظار ما این است که همین طور که در جنگ شهید دادیم، در بازسازی اماکن زیارتی هم شریک باشیم و دولت سوریه آماده است روابط خود را در حوزه علمی، فناوری، گردشگری و دیگر حوزه‌ها توسعه دهد که این امر خود به سطح روابط سیاسی و استراتژیک ما می‌افزاید و همکاری در حوزه‌های این سازمان ارزش افزوده‌ای برای روابط بهتر دو کشور شمرده می‌شود و اولین محصول آن تبادل اطلاعات و تجربیات، سفر هیات‌ها و همکاری در تمامی حوزه‌های مهم و راهبردی است.

وی افزود: سوریه علیرغم مشکلاتی که با آن مواجه بوده است گام‌های خوبی در هوشمندسازی و رسیدن به دولت الکترونیک برداشته است.

سفیر سوریه با بیان اینکه مکالمات این نشست به دمشق منتقل می‌شود اظهار کرد: مطمئنا توجه ویژه‌ای توسط مقامات صورت خواهد پذیرفت و از دکتر بابایی و همکاران محترم ایشان تشکر می‌کنیم و برای همکاری دو کشور در حوزه‌های ثبت اسناد و املاک سپاسگزاریم و سفارت سوریه کاملاً در خدمت شما و توسعه روابط دو کشور است.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در ادامه افزود: امیدواریم که عرصه‌های مقاومت و دفاع، امروز به عرصه‌های سازندگی تبدیل شود و بحث تولید علم و دانش استمرار یابد.

بابایی با اشاره به اینکه وظایف این سازمان با سه وزارتخانه در سوریه در ارتباط هست ادامه داد: ما آمادگی کامل داریم که در پرتو سیاست‌های کلان کشور مبتنی بر همکاری‌های همه‌جانبه، تفاهم نامه‌ای را در حوزه‌های مالکیت فکری، ثبت شرکت ها، حدنگاری، برگزاری دوره‌های آموزشی و انتقال دانش منعقد کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خبر‌های کوتاه از نقاط مختلف چهارمحال و بختیاری
هفته شانزدهم لیگ برتر بسکتبال
انتصاب رئیس ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی استان خوزستان
فروش برخط طلا در انتظار ساماندهی
کشف ۳ هزار و ۵۰۰ لیتر گازوئیل قاچاق در اصفهان
مشکل ورودی خطرناک عقدا برطرف می‌شود
آغازی در پایان یک راه؛ قدم در راه تولید در فصل بازنشستگی
برخورد با فروشندگان محصولات تقلبی و غیربهداشتی
تودیع و معارفه مدیرکل استاندارد گیلان
افتتاح نمایشگاه کاریکاتوریست یمنی «کمال الفن»
کاهش صف انتظار خودرو‌های باری در مرز جمهوری آذربایجان با راه اندازی پایانه کلاله
بررسی مشکلات ۲ شهرستان تالش و رضوانشهر با حضور معاون قوه قضاییه
کشف و ضبط ۴۱ دستگاه رمز ارز در صوفیان 
تخریب دیوار‌های لاستیکی در مزارع فسا
معرفی راننده متخلف در بازار تاریخی سمنان به مراجع قضایی
آغاز ثبت نام بدون آزمون در دانشگاه پیام نور استان سمنان
گردنه «گله بادوش» الیگودرز مسدود شد
گرامیداشت یاد و خاطره شهدای منطقه تولید دارو
کشف ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های کیش
رفع مشکل تداخل زمین‌های ملی و کشاورزی در گیلان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضوری شدن تمام مقاطع تحصیلی آموزش و پرورش فردا
ورود سامانه بارشی از سمت شمال غرب کشور
اضافه شدن زنجیره یکپارچه تولید گوشت مرغ به آذربایجان شرقی
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
حماس: همه موارد اختلاف اجرای آتش بس حل شد
بارش باران و برف در مناطق مختلف آذربایجان شرقی
تصادف مرگبار در محور کنارگذر شمالی اراک
هشدار هواشناسی در پی تقویت سامانه بارشی در جنوب غرب خوزستان
پاسخ رئیس سازمان صداوسیما به شایعات اخیر
ارسال ۴ گروه کالا‌های سلامت محور با پست ممنوع
نخست وزیر کانادا استعفا کرد
دانشگاه مسئله‌محور از مهم‌ترین مراکز حل مشکلات کشور است
مشروح اعترافات جاسوسان انگلیسی و سعودی بازداشتی در یمن
فرصت‌های اتباع و مهاجران بیش از تهدید‌های آن هاست
واریز سرانه ۱۰۰۰ میلیارد تومانی به حساب مدارس
تخصیص زمین به ۴۴۰ متقاضی طرح جوانی جمعیت در شهر ارومیه  (۳ نظر)
حل مشکل کامیون داران تا چندروز آینده  (۲ نظر)
حضوری شدن تمام مقاطع تحصیلی آموزش و پرورش فردا  (۱ نظر)
زمان تشییع پیکر شهید سیدحسن نصرالله اعلام شد  (۱ نظر)
نخست وزیر کانادا استعفا کرد  (۱ نظر)
مشروح اعترافات جاسوسان انگلیسی و سعودی بازداشتی در یمن  (۱ نظر)
فرصت‌های اتباع و مهاجران بیش از تهدید‌های آن هاست  (۱ نظر)
واریز سرانه ۱۰۰۰ میلیارد تومانی به حساب مدارس  (۱ نظر)
زمان هشتاد و یکمین حراج شمش طلای اعلام شد  (۱ نظر)
تجلیل دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از تولید و پخش سریال «مهیار عیار»  (۱ نظر)
کفاشیان: برای بها دادن به جوان‌ها آمده‌ام  (۱ نظر)
تمدید فرصت ثبت اطلاعات كاركنان شركتی در سامانه سایر  (۱ نظر)
فرصت اندک اجرای قانون جوانی جمعیت  (۱ نظر)
دستگیری باند سرقت‌های مسلحانه در پایتخت  (۱ نظر)
قاچاق برق با بیش از ۲۴۰ هزار دستگاه تولید رمز ارز در کشور  (۱ نظر)