پخش زنده
امروز: -
میزان جوجه ریزی در مرغداریهای استان کردستان نسبت به سال گذشته ۱۶ درصد افزایش داشته است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: جوجه ریزی واحدهای مرغداری استان از ابتدای امسال تاکنون نسبت به مدت مشابه آن در سال گذشته ۱۶ درصد افزایش یافته است.
فرزاد معاونی افزود: ۷۵۲ واحد مرغداری در کردستان فعالیت دارد که سالانه ۹۵ هزار تُن گوشت مرغ تولید و روانه بازار میکنند.
معاونی با اشاره به اینکه کردستان پنجمین استان تولیدکننده گوشت مرغ در کشور است، افزود: استانهایی مانند تهران، کرمانشاه، آذربایجان غربی و شرقی، البرز و خوزستان مقصد صادرات گوشت مرغ کردستان است.
وی یکی از برنامههای جهاد کشاورزی استان را توسعه زنجیره تولید مرغ خواند و گفت: در شهرستانهای مریوان، بانه و سنندج زنجیره دیگری از تولید مرغ به منظور تداوم تولید این محصول ایجاد میشود.
معاونی یادآور شد: در سال جاری تاکنون بیش از ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغداری استان انجام شده که این میزان نسبت به مدت مشابه آن در سال گذشته ۱۶ درصد افزایش داشته است.