پخش زنده
امروز: ۷ اسفند ۱۴۰۳ - ٢٢:١٨:١
موج اعتراضات منطقهای و بین المللی مسلمانان علیه اهانت به پیامبر اسلام (ص) به مالزی رسید.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ موج اعتراضات منطقهای و بین المللی مسلمانان علیه اهانت به پیامبر اسلام (ص) به مالزی رسید.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما از کوالالامپور، مسلمانان خشمگین مالزی با پیوستن به دامنه گسترده اعتراضات جهانی علیه هتک حرمت دو تن از مقامات حزب حاکم هند به ساحت مقدس پیامبر گرامی اسلام، فریاد خشم و انزجار سر دادند.
اعتراض کنندگان پس از برپایی نماز باشکوه جمعه در مسجد جامع هندیهای مقیم مالزی، اظهارات وقیحانه سخنگوی رسمی حزب افراطی حاکم هند به پیامبر خاتم را به معنای جنگ با مسمانان در سراسر دنیا دانستند و در قالب بیانیهای خواستار محاکمه و مجازات توهین کنندگان به مقدسات اسلامی و عذر خواهی رسمی دولت هند از امت اسلام شدند.
تظاهر کنندگان خشونت و نفرت پراکنی هند علیه مسلمانان را نشانه جهل آشکار دولت این کشور دانستند و خواستار ممنوعیت ورود کالاهای هندی به مالزی شدند.