گزارش نیاز نیست؛ چه اقدام عملی انجام دادید؟
عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: یکی از اشکالات برخی مسئولان این است که فقط گزارش میدهند، گزارشی که همه خودشان متوجه میشوند، نیازی به گزارش نیست، ما باید ببینیم برای جلوگیری از اتفاقات چه اقدامی انجام دادیم.
به گزارش
خبرگزاری صدا وسیما آقای اقبال شاکری در مصاحبه با رادیو گفتگو درخصوص گرانیهای ایجاد شده در برخی محصولات صنایع قبل از اعمال تصمیمات جدید حوزه برق توضیحاتی ارائه کرد.
مشروح مصاحبه:
مجری: این گرانی که دارد صورت میگیرد در عرصه صنایع صرفاً به خاطر اعلام تصمیمات جدید در حوزه برق است. هنوز اعمال نشده. صنایع سیمان و فولاد محصولات را گران کردند. این نگرانی هیچ ربطی به برق نداشته فقط یک بهانه گیری بوده این رو تائید میفرمایید؟ اگر این طور است چرا کسی نیست جلوی اینها را بگیرد؟
شاکری: سوال ما هم همین است. خب صرف اعلام کردن بنده و جنابعالی؛ از همین تریبون هم میتوانیم اعلام کنیم. فرق ما با هم چیست؟ پس یعنی مدیر اجرایی، مدیر برنامه، وزارت و اعضای محترم، همکاران در وزارت مسئول نظارت و آمایش بازار و جلوگیری از این اتفاق هستند.
مجری: یعنی مسئول ما نمیداند که حرفش ممکن است باعث ایجاد التهاب شود و نباید این کار را انجام دهد؟
شاکری: همین رو میخواهیم بگوییم. اشکال اساسی داریم در همین قضیه. در مورد سیمان و فولاد و دیگر موضوعات اگر قرار باشد هرشخصی هرکاری میخواهد انجام دهد، چون مسئول مرتبط است؛ اینها همه میتوانند تاثیر بگذارند. پس آن مسئولیت چه جایگاهی دارد؟ چرا ما اصلا سازمان تشکیل میدهیم؟ مدیر برای آن تعیین میکنیم؟ پرسنل برای آن استخدام میکنیم؟ بودجه به آنها میدهیم؟ اینها برای این است که آن وظیفه را انجام دهند. اشکالی اساسی داریم این که بعضی همکاران صرفا گزارش میدهند. گزارشی که همه متوجه میشوند. نیازی به گزارش نیست. ما باید ببینیم برای جلوگیری از این اتفاقات چه اقدامی انجام دادیم. رها کردن بازار یکی از بدترین موضوعات است. چون بازار احساس میکنم که میتواند مدیران و مسئولان را به دنبال خودش بکشاند. این اتفاق بدی است که دارد میفتد و دیروز هم در کمیسیون عمران همین بحث مورد بررسی قرار گرفت و قرار شد یکشنبه هفتهی آینده با وزیر صمت جلسهای داشته باشیم.
مجری: چرا کارت زرد مطرح شد به وزیر؟ چرا نرفتید مستقیما سراغ استیضاح؟ مگر مسبوق به سابقه نبوده؟ مگر قبل از این هم این اتفاق تکرار نشده؟
شاکری: استیضاح باید اعلام وصول شود. رای بیاورد و مراحل خودش رو باید طی کند.
مجری: نمایندگان این موضوع را در دستورکار نداشتند که مطرح نشده.
شاکری: یک اتفاقی میفتد، وزیر محترم کار استفعا دادند. به هر دلیلی، به نظر من بالاخره متوجه شدند که نمیتوانند بیش از این جلو بروند. ما دو کار میتوانیم انجام دهیم. یا مسئول محترم اهداف دولت را میتوانند قاطعانه پیاده سازی کنند که بمانند و اثرات خودشان را رو نشان دهند یا نه. اگر میدانند اثراتی ندارند یا نمیتوانند اهداف دولت و خواستههای مردم را پیاده سازی کنند و در این صورت باید که هزینه سنگینی بر مجلس و دولت وارد نکنند.