پخش زنده
امروز: -
مدیر زراعت جهادکشاورزی گلستان از کاهش چشمگیر آتش زدن بقایای کشاورزی در این استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان؛ علی اکبر مهقانی گفت: در سالهای گذشته، آتش زدن بقایای کشاورزی پس از برداشت، در استان مرسوم بود.
مهقانی افزود: سطح زیر کشت محصولات پاییزه در استان حدود ۵۰۰هزار هکتار است و اکنون در فصل برداشت، بر خلاف سالهای قبل، کشاورزان فقط در حدود ۴درصد از این اراضی پس از برداشت، بقایا را آتش میزنند که این کاهش، جای خرسندی است.
محمدرضا عباسی، معاون بهبود تولیدات گیاهی جهادکشاورزی گلستان نیز گفت: حفظ این بقایا و کشت بر روی آن، حفظ منابع طبیعی، محیط زیست و مواد مفید خاک، تنظیم رطوبت و درجه حرارت محیط گیاه، صرفه جویی در مصرف آب، افزایش عملکرد و در نهایت افزایش درآمد کشاورز را سبب میشود.