پخش زنده
امروز: -
مدیرعامل گروه مپنا گفت: فرصت های بسیار خوبی برای کشور و شرکت های دانش بنیان در زمینه فعالیت های اقتصادی در آمریکای لاتین وجود دارد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما، آقای عباس علی آبادی در ارتباط تلفنی با بخش خبری ۲۱ شبکه یک سیما با بیان اینکه پس از انقلاب اسلامی، کشور پیشرفت های چشمگیری کرده و این پیشرفت ها عمدتا ناشی از تفکر امام و رهبری است، افزود: مبنای این تفکر هم خودباوری و توکل به خداست که به لطف خدا موجب شده است که چنین تحولاتی رقم بخورد.
او ادامه داد: سرمایه اصلی کشور ما جوانان هستند که در دانشگاه ها آموزش دیدند و ظرفیت های خوبی ایجاد شده است؛ اگر چنانچه دولت ها حمایت ها را روی شرکت های دانش بنیان ادامه دهد پیشرفت ها شگفت انگیز خواهد بود و البته این پیشرفت از دید هیچ بازدیدکننده اي مغفول نمی ماند.
آقای علی آبادی درباره بازدید رئیس جمهور ونزوئلا از گروه مپنا گفت: آقای «مادورو» در این بازدید با حقایقی از پیشرفت های کشور که واقعاً فوق العاده است آشنا شد و از ما خواست حدود ۱۵ روز دیگر هیأتی را به «کاراکاس» اعزام کنیم و ایده اش این است که چیزی شبیه مپنا را در کاراکاس ایجاد کنیم.
وی اضافه کرد: آقای «مادورو» از من خواست که در زمینه برق، انرژی، حمل و نقل ریلی و دیگر زمینه هایی که در آنها فعالیت می کنیم برایشان طرح هایی را ارائه دهیم که داریم آنها را آماده می کنیم.
مدیرعامل گروه مپنا گفت: فرصت های بسیار خوبی برای کشور و شرکت های دانش بنیان در آمریکای لاتین وجود دارد و مپنا هم می تواند به عنوان لوکوموتیو بخش های عمده صنایع کشور را به نحوی فرصت حضور در دنیا بدهد همان گونه که در عراق، پاکستان، عمان و بسیاری کشورهای منطقه حضور بسیار فعال و جدی داریم.
آقای علی آبادی با بیان اینکه مشغول ساخت نیروگاه حدود سه هزار مگاواتی در عراق و کمتر از ۵۰۰ مگاوات در روسیه هستیم، افزود: در بسیاری از کشورهای منطقه داریم کارهایی را می کنیم که قبلاً این کارها بيشتر توسط شرکت های آمریکایی انجام می شد و این دستاورد بزرگی برای کشور و به ویژه رهبری انقلاب اسلامی است که آن تفکر را در واقع انتخاب کرد که تفکر خودباوری است.
وی در پاسخ به این پرسش که در اجرای طرح ها برای گروه مپنا، چقدر ارزیابی از بازار و ظرفیت های ونزوئلا انجام شده است؟ گفت: بازار ونزوئلا را تا الآن در حد خیلی مختصری ارزیابی کردیم اما با توجه به استقبال خیلی خوبی که وزرای همراه رئیس جمهور ونزوئلا و همراهان او داشتند و کمیته هایی که قرار شد تشکیل شود، فرصت بسیار خوبی داریم.
مدیرعامل گروه مپنا گفت: در ایران با جمعیتی حدود ۸۵ میلیون نفر حدود ۹۰ هزار مگاوات نیروگاه داریم در حالی که ونزوئلا با حدود ۲۰۵ میلیون نفر جمعیت حدود 12 هزار و ۵۰۰ مگاوات نیروگاه دارد بنابراین در آنجا فرصت خیلی خوبی برای کار داریم.
آقای علی آبادی با اشاره به اینکه در بخش های نفت و گاز، حمل و نقل ریلی و خودروهای الکتریکی در ایران پیشرفت های بسیار خوبی از نظر فنی کردیم، افزود: گرچه هنوز خودروهای برقی را در سطح شهر به صورت تجاری و عمومی نمی بینیم اما از نظر زیرساخت، کشور در این زمینه فوق العاده پیشرفت کرده است و در یک نقطه تاریخی قرار گرفتیم.
او با بیان اینکه باید از نزدیک وضعیت ونزوئلا را بررسی کرد، اضافه کرد: در یکی از زمینه هایی که آقای «مادورو» خیلی توجه داشت بحث آب شیرین کن بود که در این زمینه پیشرفت های بسیار بزرگی داريم اگرچه کشور تا کنون برنامه های جامع و بزرگی را به صورت انبوه در این زمینه نداشته است اما به لحاظ فناوری در موقعیتی هستیم که با تراز جهانی کاملاً قابل مقایسه هستیم.
آقای علی آبادی افزود: نه فقط ونزوئلا بلکه آمریکای لاتین برای ما فرصت های بسیار خوبی را ایجاد خواهد کرد.