رییس شورای اسلامی شهر مشهد:
بازگشایی معابر، اولویت اول در اجرای طرح پادگان لشکر ۷۷ ارتش در مشهد
بازگشایی معابر، اولویت اول در اجرای طرح پادگان لشکر ۷۷ ارتش است و پس از آن مطالعات اجرای سایر طرحها در این پادگان نظیر فضای سبز، جانماییهای فرهنگی و دسترسیها به صورت دقیق انجام میشود.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، رییس شورای اسلامی شهر مشهد
امروز در جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد گفت: به مرور با اتمام مطالعات، طرحها و کارهای اساسیتر در پادگان انجام میشود.
حسن موحدیان افزود: دستگاههای مختلفی در طرح آزادسازی اراضی ارتش ایفای نقش کردهاند و مدیریت شهری به صورت شبانهروزی در این طرح در حال تلاش است.
رییس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: امیدواریم با بازگشایی هر چه سریعتر معابر پادگان ارتش زائران و مجاوران از ثمرات این طرح برخوردار شوند.
موحدیان افزود: هدف شورای شهر و مدیریت شهری، افزایش سطح رفاه و رضایت زائران و مجاوران است.
وی درباره مصوبات این جلسه گفت: لایحه اعزام کاروان اربعین حسینی (ع) شهرداری مشهد مقدس به کشور عراق تصویب شد.
موحدیان افزود: به شهرداری مشهد اجازه داده میشود، نسبت به اجرای برنامههای تدوینی (اعزام کارگران خدمات شهری، اتوبوسرانان، عوامل ستادی، اتوبوس و ماشین آلات مکانیزه خدمات شهری، به تعداد تایید شده در ستاد اربعین برای حضور و خدمتگزاری در مراسم عظیم پیاده روی اربعین حسینی در کشور عراق در سال ۱۴۰۱) تا سقف یکصد و پنجاه میلیارد ریال با نظر و اختیار شهردار مشهد، اقدام نماید.
وی تصریح کرد: لایحه تفاهمنامه مرمت سرای عزیزاله اف هم در چهل وسومین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد تصویب شد.
موحدیان افزود:به شهرداری مشهد مقدس اجازه داده شد برای مرمت و بازسازی سرای عزیز اله اف تا سقف مبلغ بیست و چهار میلیارد ریال با اولویت اقدامات آنی و ضروری مورد نیاز برای استحکام بخشی و به منظور جلوگیری از تخریب این اثر تاریخی در قالب تفاهم نامه و با رعایت تبصرههای زیر اقدام نماید.
انتقال پادگان لشکر ۷۷ ارتش در مشهد، ١٩ اردیبهشت جاری در جلسه شورای عالی معماری و شهرسازی به تصویب رسید.
زمینهای ارتش در ۲ بخش شمالی و جنوبی بزرگراه شهید سلیمانی مشهد واقع شده است.
در بخش شمالی، پادگان ارتش و در بخش جنوبی بزرگراه و زمینهای موسوم به آبشار ۲ قرار دارد که در سال ۱۳۸۸ موضوع طرح تفصیلی اراضی آبشار ۲ در کمیسیون ماده پنج مطرح شد و مصوبه این کمیسیون را دریافت کرد و پس از آن، این مصوبه به شورایعالی معماری و شهرسازی نیز فرستاده شد و در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۰ به تصویب رسید، اما بعد از این مصوبه به دلیل اختلاف بین شهرداری و ارتش، تغییر کاربری پادگان تا روی کار آمدن دولت سیزدهم بلاتکلیف مانده بود.