پخش زنده
امروز: -
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ابراز امیدواری کرد در سالهای آتی جشنواره بین المللی امام رضا (ع) فراتر از مرزها حرکت کند و به گسترش معارف رضوی در سراسر جهان بپردازد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمدمهدی اسماعیلی در آیین افتتاحیه بیستمین جشنواره بین المللی امام رضا (ع) در تالار قدس حرم رضوی افزود: جشنواره رضوی، فرصتی برای عرض ارادت همه مشتاقان به ساحت مقدس رضوی است.
وزیر ارشاد اضافه کرد: در این جشنوارهها شاهد سیل عظیم عواطفی هستیم که نثار قدوم امام رضا (ع) شده و این مایه مباهات کشور ماست.
اسماعیلی با اشاره به ادعاهای واهی و بی اساس معاندان مبنی بر اینکه انگیزه مردم به مسائل دینی کم شده است، افزود: استقبال باشکوه و میلیونی مردم از جشنوارهها و برنامههای مختلف دینی و مذهبی، این ادعای کور را باطل میکند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: هنرمندان اصیل ایرانی اسلامی ما بزرگترین افتخار خود را خدمت به ائمه اطهار (ع) میدانند و مجموعه آستان مقدس امام رضا (ع) مالامال از عشق هنرمندانی است که در وجب به وجب حرم مطهر رضوی مشهود است.
وی با اشاره به اینکه امام رضا (ع) به شیعه اختصاص ندارد، افزود: محبت به اهل بیت (ع) یکی از نقاط مشترک مسلمانان و دیگر مذاهب است و کسانی که به بیراهه رفتند و تصور میکنند در برابر خورشید با عظمت امام رضا (ع) با خاک پاشیهای کودکانه میتوانند اخلال ایجاد کنند، سخت در اشتباه هستند.
اسماعیلی اضافه کرد: همه آثار فاخر علمی، هنری و فرهنگی در جهان اسلام به دوره حضور امام رضا (ع) برمی گردد و تمدن بزرگ اسلامی مرهون هجرت تاریخ ساز امام رضا (ع) از مدینه به مرو است.
---
آنان که با تصورات پوچ و بی ارزش بشری خود در تضاد با شناختهای قرآن با خرافه گرایی می پندارند ؛ نزد پیامبران و بندگان مقرب قدرت و توان و علم فرا طبیعی خدا گونه وجود دارد و این بندگان را در ویژگیهای منحصر به یگانه ذات اقدس خداوندی هرگونه که تصور کنند سهیم می سازند باید برای مصون نگه داشتن دین داری و مذهب داری و رفتارهای نیکوی خود از تباهی در این آیات محکم و مفصل قرآنی پیوسته دقت و تدبر کنند : « وَإِذَا تُتْلَى عَلَيْهِمْ آيَاتُنَا بَيِّنَاتٍ قَالَ الَّذِينَ لَا يَرْجُونَ لِقَاءَنَا ائْتِ بِقُرْآنٍ غَيْرِ هَذَا أَوْ بَدِّلْهُ قُلْ مَا يَكُونُ لِي أَنْ أُبَدِّلَهُ مِنْ تِلْقَاءِ نَفْسِي إِنْ أَتَّبِعُ إِلَّا مَا يُوحَى إِلَيَّ إِنِّي أَخَافُ إِنْ عَصَيْتُ رَبِّي عَذَابَ يَوْمٍ عَظِيمٍ . قُلْ لَوْ شَاءَ اللَّهُ مَا تَلَوْتُهُ عَلَيْكُمْ وَلَا أَدْرَاكُمْ بِهِ فَقَدْ لَبِثْتُ فِيكُمْ عُمُرًا مِنْ قَبْلِهِ أَفَلَا تَعْقِلُونَ » ﴿ آیات ۱۵ و ۱۶ سوره یونس ﴾ و همچنان در این آیه: « قُلْ مَا كُنْتُ بِدْعًا مِنَ الرُّسُلِ وَمَا أَدْرِي مَا يُفْعَلُ بِي وَلَا بِكُمْ إِنْ أَتَّبِعُ إِلَّا مَا يُوحَى إِلَيَّ وَمَا أَنَا إِلَّا نَذِيرٌ مُبِينٌ ﴿ آیه ۹ سوره أحقاف ﴾ و همیشه در این دنیای چند روزه ی فانی از عاقبت شوم ابدی و عذاب بخشش ناپذیر این پندار که در قیامت بی تردید گرفتار آن خواهند شد ؛ در هراس باشند و در همین دنیا توبه ی نصوح کنند که در قیامت فرصت توبه هرگز برای هیچ کس وجود نخواهد داشت .