پخش زنده
امروز: -
صنایع تبدیلی و تکمیلی آذربایجان غربی ظرفیت تولید پوره و کسانتره ۲۱۳ هزار تن در سال را دارند
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان غربی،
مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: هم اکنون 33 واحد فعال در بخش صنایع تبدیلی و تکمیلی در تولید پوره و کنستانتره در سطح استان وجود دارد که ظرفیت تولید آنها 213 هزار تن در سال است.
محمد دمکری افزود: امسال برای توسعه صنایع تبدیلی در این بخش برای 350 هزار تن پروانه موافقت اولیه صادر شده است.
وی بیان کرد: 9 واحد موفق به دریافت پروانه فعالیت در صنایع تبدیلی و غذایی، پوره و کنستانتره و رب شده اند که چهار واحد در ارومیه، یک واحد در اشنویه، یک واحد مهاباد، 2 واحد نقده، یک واحد میاندوابواقع شده است.
دمکری افزود: در زمینه تسهیلات بانکی برای واحد های یاد شده با مشکل مواجه هستیم و کارگروه ملی فعالیت و تاسیس واحد های صنعتی پوره و کنستانتره را فاقد توجیه اقتصادی اعلام کرده است درحالیکه اینگونه نیست.
وی با بیان اینکه سال گذشته در زمینه خرید سیب صنعتی عملکرد موفقی داشتیم و خریدهای خوبی توسط تعاون روستایی انجام شد، ادامه داد: به دنبال ساماندهی وتقویت زنجیره سیب و همچنین ساماندهی میز سیب استان که متعلق به آذربایجان غربی است، هستیم و حمایت جدی مسئولان در این زمینه لازم است.
دمکری گفت: در زمینه صادرات سیب نیز نیازمند توجه جدی هستیم تا تعرفه های گمرکی تنظیم شود و کشاورزان در مهرماه با مشکل مواجه نباشند.