توجه به مردم اصلی ترین سرمایه آستان قدس رضوی است
قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی گفت: توجه به مردم یکی از اصلی ترین سرمایه های آستان قدس رضوی است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی گفت: فعالیت های گسترده ای در زمینه
توجه به مردم که یکی از اصلی ترین سرمایه های آستان قدس رضوی هستند، در دست اقدام و اجرا است.
مالک رحمتی که امروز در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه در حرم امام رضا (ع) سخن می گفت، افزود: بر همین اساس با توجه به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در احکام تولیت های سابق و همچنین در بیاناتی که ایشان در زمان تشرف به بارگاه رضوی بیان کرده اند جمع بندی و بر اساس آن برای فعالیت های جدید آستان قدس رضوی برنامه ریزی شد.
وی ادامه داد: سعی شد تا تمامی امکانات آستان قدس رضوی در خدمت به افراد کمتر برخوردار قرار گیرد و بر اساس برنامه ریزی که از گذشته آغاز شده بود بنیاد کرامت رضوی وظیفه خدمت رسانی بدون منت را در دستور کار قرار داده است تا بر اساس ظرفیت های این آستان ارائه خدمت به افرادی همچون زیارت اولی ها، اسکان زائران در زائر سراها و پخش بسته های معیشتی صورت پذیرد.
قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی گفت: با توجه به تاکید تولیت این آستان، ارایه فعالیت باید به صورت الگویی و الگو سازی انجام شود تا منجر به کاری اجتماعی گردد و نیروهای مردمی در پشتیبانی از این آستان و به نام امام رضا (ع) به ارائه خدمت به مردم بپردازند از این رو هم اکنون کانون های خدمت رضوی در مناطق مختلف کشور و به اسم این امام در حال انجام خدمت رسانی به مردم هستند.
رحمتی افزود: از دیگر فعالیت های انجام شده و با محوریت بنیاد کرامت رضوی اقدام برای آزادسازی زندانیان جرایم غیر عمد و زنان سرپرست خانوار است که اکنون این کار همه گیر شده است و فعالان اجتماعی نیز به این میدان پا گذاشته اند.
وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر انجام کار فرهنگی اثر گذار توسط این آستان ادامه داد: هم اکنون شاهد هجمه های مختلف دشمن به جامعه و به خصوص جوانان هستیم و باید فعالیتهای فرهنگی اثر گذار این آستان به غیر از کشور در سراسر جهان اسلام نیز انجام شود و بر همین اساس در ساختار جدید آستان قدس رضوی، سازمانی علمی- فرهنگی ایجاد شد تا ورودی اثر گذار در این موضوع داشته باشد و با تمرکز بر روی جوانان و دغدغه های آنها، موسسه جوانان آستان قدس رضوی با محوریت رفع شبهات و پرسش هایی که برای جوانان وجود دارد اقداماتی را انجام داده است.
رحمتی گفت: برنامه ملی "بی نهایت شو " با این هدف آغاز شد و اکنون ۱۲۰ هزار جوان ایرانی در آن ثبت نام کرده اند و با توجه به شرایط موجود به واسطه کرونا، آموزش های مجازی برای این افراد طراحی شده است.
وی افزود: برنامه های خلاقانه برای ساختن نظام فکری جوانان ایرانی نیز طراحی شده است و برای واکسینه کردن آنها در مقابل هجمه های دشمن هفت کتاب برای آموزش در موضوعات مختلف عقیدتی و معارفی در نظر گرفته شده است.
وی به موضوع خانواده و جمعیت اشاره و بیان کرد: جوانانی که برای خواندن عقد ازدواج خود به بارگاه رضوی مراجعه میکنند به مدت سه سال تحت خدمات و آموزش هایی قرار میگیرند از سوی دیگر موضوع مشاوره به جوانان و بانوان در دستور کار این آستان قرار دارد.
قایم مقام تولیت گفت: حفاظت و صیانت از موقوفات و ساماندهی فعالیت های اقتصادی آستان قدس رضوی با جدیت دنبال می شود و سعی شده است تا با رویکرد تولید دانش بنیان اقداماتی در راستای جهاد اقتصادی صورت گیرد از این رو ۱۳ کلان طرح از جمله ساخت پهپاد سمپاش و نیز تجهیزات پزشکی در دستور کار آستان قدس رضوی قرار گرفته است.
رحمتی افزود: با حمایت و پشتیبانی آستان قدس رضوی طرح تفصیلی حریم رضوی تصویب شد تا با همفکری آستان قدس و رعایت مسائل مرتبط به موضوع زیارت و جایگاه حرم رضوی، دغدغه های مردم مشهد نیز در نظر گرفته شود.
وی اضافه کرد: برای باز آفرینی نقاط کمتر برخوردار شهر، ۲۸۶هکتار از زمین های موقوفی با رعایت مسائل شرعی در اختیار شهر مشهد قرار گرفت. همچنین تجهیز یک باب بیمارستان در حاشیه شهر که در حال راه اندازی است در دستور کار است.
رحمتی همچنین به موضوع اراضی آبشار و پادگان ارتش نیز اشاره و عنوان کرد: اگر مساعدت تولیت آستان قدس رضوی نبود این کار رخ نمی داد و اکنون نیز نحوه انتقال پادگان که یک کار اجرایی است باید به درستی صورت پذیرد.