پخش زنده
امروز: -
نماینده شهرستان بروجن در مجلس شورای اسلامی گفت: از ثروت خدادادی و ثروتی که در اختیار مردم استان است، استفاده نشده و طرح استان جامع آبرسانی شرب، کشاورزی، صنعت و محیط زیست روشن شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری، حجتالاسلام امیر قلی جعفری پنجشنبه شب در شورای اداری چهارمحال و بختیاری که با حضور رییس جمهور و تعدادی از اعضا هیات دولت برگزار شد، افزود: موانعی بر سر توسعه استان وجود دارد که این توسعه به درستی شکل نگرفته است و عقب ماندگیهایی وجود دارد و مردم چهارمحال و بختیاری انتظار دارند نمایندگان این موانع را بیان کنند.
جعفری دادمه داد: این استان علاوه بر داشتن مردم ولایتمداری و شیعه، با وجود مواهب الهی از جمله وجود منابع طبیعی و آب، اما تفکری وجود دارد که اجازه نمیدهند از این ثروت بهره ببرند.
نماینده بروجن اضافه کرد: در طرحهای انتقال آب فاکتورها و استاندادهای اصلی آن رعایت نشده است و امروز این منطق حاکم است که فرونشست زمین در فلات مرکزی را به چهارمحال و بختیاری ارتباط میدهند.
جعفری گفت: مردم شهرستان کوهرنگ اجازه برداشت نیم لیتر آب ندارند، اما خیلی خوشحالیم که صبح اعلام کردید طرحهای آبرسانی چهارمحال و بختیاری بهرهبرداری میشود.
جعفری افزود: زایندهرود ۶۵کیلومتر در چهارمحال و بختیاری طول دارد و مردم میخواهند از سه درصد زایندهرود برای آب شرب جمعیت ۴۶۰ هزار استفاده کنند که اجازه داده نمیشود.
نماینده بروجن در ادامه از طرف حسین بامیری نماینده شهرستانهای لردگان و خانمیرزا که به علت عمل قلب باز در جلسه حضور نداشت، اضافه کرد: قصه پر غصه استان چگونگی تخصیص منابع آب است.
جعفری ادامه داد: در حال حاضر ۱۵۶ روستای حوزه انتخابیه لردگان و خانمیرزا با تانکر آبرسانی میشود و مردم استان درخواست تسریع در انجام پروژه خط انتقال آبرسانی آب آتشگاه به شهر سردشت لردگان را دارند.
وی گفت: سهم ناچیز شهرستانهای لردگان و خانمیرزا از صنعت و فضاهای آموزشی، توجه بیشتر به این خطه را میطلبد و انتقال آب برای دشت خانمیرزا ضروری است.
جعفری به لزوم احداث آزادراه چهارمحال به خوزستان اشاره کرد و افزود: ۴۵ هزار تردد لردگان به خوزستان و آمار تصادفات بالای این محور نیاز به ایجاد یک شاهراه مواصلاتی را دوچندان میکند.
وی ادامه داد: سفرهای استانی رییسجمهور به مناطق مختلف کشور فرصتی عالی برای تبیین مسائل و مشکلات استانها و تلاش برای تسریع در روند اجرایی سند توسعه، تکمیل زیرساختهای ناقص در بخشهای مختلف است که مردم و مسوولان برای تحقق آن تلاش میکنند.