پخش زنده
امروز: -
همایش تبیین اندیشههای بلند امام خمینی (ره) در سی و سومین سالگرد آغاز سفر روحانی ایشان، با حضور هواداران انقلاب اسلامی و ارادتمندان به رهبر کبیر انقلاب اسلامی، از مذاهب و ملیتهای مختلف به زبان انگلیسی در مرکز اسلامی انگلیس در لندن برگزار شد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از لندن، همایش تبیین اندیشههای بلند امام خمینی (ره) در سی و سومین سالگرد آغاز سفر روحانی ایشان، با حضور هواداران انقلاب اسلامی و ارادتمندان به رهبر کبیر انقلاب اسلامی، از مذاهب و ملیتهای مختلف به زبان انگلیسی در مرکز اسلامی انگلیس در لندن برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از لندن، رئیس مرکز اسلامى انگلیس در این همایش تاکید امام خمینی (ره) بر ضرورت وحدت جهان اسلام و احیای اسلام ناب را در برابر اسلام امریکایی یادآور شد که در آن به اجرای عدالت و عزت و کرامت همه انسانها بدون توجه به رنگ، نژاد و دین و زبان آنان توجه شده است.
حجت الاسلام و المسلمین سید هاشم موسوى گفت: میراث امام خمینى (ره) همچنان راهگشاست به گونه اى که در مبارزه با ستم در سراسر جهان، نام انقلاب اسلامى شنیده مى شود و امکان ندارد بدون نام امام خمینى (ره)، اسمى از انقلاب اسلامى برده شود.
وى با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی افزود: اسلام ناب، ضد ستم است و به همین علت، در برابر اسلام آمریکایى و ستمکاران قرار دارد.
دکتر محمد خالد از رهبران جوامع اهل سنت در انگلیس نیز در این همایش به تشریح برخی ویژگیهای انقلاب یگانه ایرانیان به رهبرى امام خمینى (ره) پرداخت و گفت: انقلاب ایران به رهبری امام خمینی (ره) بدون هیچ نیروى نظامى، بر رژیم شاه و ارتش بزرگش که از پشتیبانی غرب برخوردار بود غلبه کرد و با خنثى کردن همه دشمنیها، انقلاب مردم ایران را پیروز ساخت.
وى افزود: مردم ایران با دیدن اخلاص امام خمینى (ره) و رفتار خالصانه ایشان، رهبرى او را پذیرفتند و با عنایت الهى، پیروز شدند.
این عالم اهل سنت در انگلیس دورى امام خمینی (ره) از افراط و تفریط، رعایت تقوى، اخلاص در عمل، تلاش براى اتحاد همه مسلمانان و اخوت اسلامى را از علل پیروزى امام خمینی (ره) و نفوذ ایشان در جوامع اسلامی از جمله در میان اهل سنت برشمرد.
خانم جنان عبدالله العریبی دیگر سخنران این همایش، درباره درس هایى از آموزه هاى امام خمینى (ره) براى زندگى امروز سخن گفت و افزود: توسط کتابها و نامه هایى که ایشان نوشته اند و همچنین کتاب آداب الصلاه که متنى عرفانى براى سالکان الى الله است، مى توان درس هاى امام خمینى (ره) را براى زندگى پاک و مفید، فرا گرفت زیرا ایشان همگان را به تلاش براى خوب شدن، اقدامات و عبادات خالصانه و توکل بر خدا دعوت مى کرد.
به گفته این سخنران، واکنش فروتنانه ایشان به تعاریف آقاى فخرالدین حجازی، نیز جالب بود که در کمال فروتنی، سخنان آقای حجازی را رد کرد و با این واکنش صادقانه، حاضران را به گریه انداخت. خانم جنان بخشى از کتاب پروفسور روژه گارودى فرانسوى را درباره امام خمینى (ره)، قرائت و تاکید کرد پیام ایشان، جهانی بود و همگان را جذب میکرد. وی افزود روش خالصانه امام خمینى (ره)، مبتنى براسلام ناب بود و به همین علت، مورد احترام همه مسلمانان قرار گرفت.
دکتر سید عنایت الله اندرابی سخنران دیگر این همایش گفت: با انقلاب اسلامی در ایران، تمدنى جدید مبتنى بر توحید، سرچشمه گرفت و فصل جدیدى در حیات انسان، از شهر قم رقم خورد که امام خمینى (ره)، در پدید آمدن آن، نقش اصلی و اساسی داشت.
وی افزود: تاکید امام خمینى (ره) بر اسلام ناب محمدى که حضرت آیت الله خامنه اى هم همان روش را پی گرفته اند، رویاى تمدنى جدید را براساس اسلام ناب، محقق ساخت. به گفته این سخنران، خلوص امام خمینى (ره) و اتکا به قدرت الهی، شرایط سیاسى و اجتماعى جهان اسلام را دگرگون کرد و ارتقا بخشید.
این اندیشمند مسلمان مقیم انگلیس گفت: نگاه وحدت بخش امام خمینى (ره)، همه مسلمانان، اعم از شیعه و سنى را در بر گرفته است و علاوه بر آنان، همه آزادیخواهان را فرا مى خواند.
دکتر سید عنایت الله اندرابی در ادامه گفت: امام خمینى (ره) همیشه خود را از خدا و در حال بازگشت به خدا مى دانست و همین توحید عملى، پایه گذار تمدنى اسلامى شد و اسلام براى مشکلات و بحران هاى جارى جهانى، پاسخ هاى عملى و مفید دارد.
وی تاکید کرد امام خمینى (ره) معتقد بود در غیبت امام زمان (عج) همه و به ویژه رهبران اسلامى وظیفه دارند براى اقامه احکام اسلامى و مبارزه با ستمگران، به پا خیزند و سکوت هیچ کس، پذیرفته نیست که این نگاه، پدید آورنده نظریه ولایت فقیه شد. به نظر سخنران، ایرانیان به عنوان پدید آورندگان تمدن جدید جهانى باید به خود ببالند.
در ادامه شیخ عبدالله عبید، روحانى لبنانى درباره جهانى بودن شخصیت امام خمینى (ره) سخن گفت و تاکید کرد ایشان فقط محدود به شیعیان، ایرانیان، مسلمانان یا مردم غرب آسیا نبودند. وى با اشاره به مطالب کتاب یک متفکر آلمانى درباره امام خمینى (ره) افزود: شخصیت ایشان براى اندیشمندان و آزادیخواهان جهان، جالب بود و از نگاه انسانى، اخلاقى و عمیق ایشان، بهره گرفته اند.
این سخنران لبنانى گفت: ما در لبنان نیز روش امام خمینى (ره) را پى گرفته ایم و همه در انتظار حضرت امام زمان (عج)، مى گوییم: سلام فرمانده.
در ادامه این همایش، یکى از دختران نوجوان مقالهای به دو زبان فارسى و انگلیسى قرائت کرد که ویژگى هاى امام راحل را از نگاه نوجوانى مسلمان تشریح میکرد. وى در پایان مقاله خود گفت همه باید از جمهورى اسلامى دفاع کنیم زیرا این جمهورى، یادگار مردى است که اسلام را زنده کرد.
در ادامه این همایش، ویدئوی بخشی از وصیت نامه حضرت امام خمینى (ره) که رهبر معظم انقلاب در مجلس خوانده بودند، و همچنین تصاویری از تشییع باشکوه پیکر مطهر امام خمینی (ره) و عزاداریهای مردمی پخش شد.
در پایان این مراسم، حجت الاسلام رضوى، با یادآوری اقدامات تفرقه انگیزانه شماری از افراد و نمایش فیلم فتنه انگیز بانوی بهشت در سینماهای انگلیس، از همگان خواست تا به پا خیزند و پیام وحدت اسلامى را بخوانند که حاضران یکصدا خواندند: لا إِلهَ إِلاّ الله إِلهاً وَاحِداً وَنَحْنُ لَهُ مُسْلِمُونَ ...
در زمان برگزارى این همایش، شمارى از مخالفان جمهورى اسلامى، از هواداران سلطنت و نیز گروه هاى ضد انقلاب با تجمع در برابر مسیر ورودی به مرکز اسلامی انگلیس، با هو و جنجال و رقص و پایکوبی و اهانت به امام راحل، مقدسات و مقامات کشور و همچنین توهین و فحاشی به افرادی که برای شرکت در این همایش در حال ورود به مرکز اسلامی بودند تلاش کردند در برگزاری این مراسم اخلال ایجاد و توجه رهگذران را به خود جلب و براى صفحات خود در شبکه هاى اجتماعى، تصویر تهیه کنند. پلیس انگلیس نیز نظاره گر رفتار و گفتار بسیار زشت این افراد بود.