پخش زنده
امروز: -
سالانه ۸۶هزار تُن گوشت مرغ در لرستان تولید میشود که ۲۰ هزار تُن بیشتر از نیاز این استان است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، استان لرستان یکی از مراکز تولید گوشت سفید در کشور است. ۶۳۰ واحد پرورش پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت ۵۶میلیون قطعه در سال در این استان فعالیت دارند و جوجه ریزی تابستانه در این استان در شرایطی آغاز شده که گفته میشود ظرفیت آن در این فصل ۷ درصد افزایش یافته است.
صادق اسدالهی معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی لرستان میگوید: از ابتدای خرداد ماه ۲میلیون قطعه جوجه ریزی در مرغداریهای گوشتی انجام شده و تا پایان خرداد به ظرفیت ۳میلیون تا ۳.۵ میلیون قطعه جوجه ریزی میرسد.
صادق اسدالهی افزود: سالانه ۸۶هزار تُن گوشت مرغ در لرستان تولید میشود که ۲۰ هزار تُن بیشتر از نیاز استان است.
اسداللهی با اشاره به اقدامات حمایتی از تولیدکنندگان مرغ گوشتی گفت مرغداران برای تامین نهادههای مورد نیاز ذرت و سویا میتوانند به سامانه بازارگاه مراجعه و دان مورد نیاز خودرا خریداری کنند.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی لرستان افزود یکی دیگر از اقدامات حمایتی از مرغداران معرفی آنها به بانک کشاورزی جهت تامین نقدینگی مورد نیاز خود است.