سامانه نظارت بر عملکرد تاسیسات برقی ایرانساخت شد
سیستم مانیتورینگ و کنترل تاسیسات، تجهیزات برقی و مخابراتی، شرایط اقتصادیتری را برای متخصصان این حوزه رقم زده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، جواد خمسه عشری مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان از طراحی بومی سیستم مانیتورینگ و کنترل تاسیسات و تجهیزات برقی و مخابراتی گفت و ادامه داد: با توجه به شرایط اقتصادی و نیاز مبرم به کاهش هزینهها در بخشهای مختلفی همچون حاملهای انرژی، تردد و استهلاک تجهیزات مهندسان و متخصصان، تصمیم گرفتیم که سیستم مانیتورینگ و کنترل تاسیسات و تجهیزات را طراحی و بومیسازی کنیم. این محصول در راستای صرفه جویی هزینهها، حاملهای انرژی و خروج از مدیریت حاملها از روش سنتی به روش بهینه عمل میکند.
وی ادامه داد: این سامانه، به طور کلی برای نظارت بر عملکرد تاسیسات برقی طراحی شده و ایزوله بودن ورودیهای آن، این امکان را فراهم میکند جهت اتصال به تجهیزات جانبی مختلف به راحتی کارکند.
مدیر عامل شرکت سپهر الکتروگستر آسیا بیان کرد: نظارت بر عملکرد تاسیسات برقی طراحی شده، اما بیشترین کاربرد این سیستم مانیتورینگ تجهیزات تغذیه نیرو مراکز مخابراتی اندازه گیری ولتاژ باتریها و وضعیت عملکرد ژنراتورهای و اتاقهای سرور جهت نظارت بر شرایط محیطی و وضعیت اضطراری باطریها و برق سیستمها طراحی شده است.
تنظیم دمای موتورخانه ساختمان
عشری ادامه داد: این سیستم میتواند در شرایط محیطی مختلف دمای موتور خانه ساختمان را تنظیم کند و در صورت بروز هر گونه مشکل به اپراتور خود از طریق پیامک اطلاع رسانی کند. این محصول هم نمونه خارجی دارد و هم توسط شرکتهای دیگر داخلی تولید میشود.
وی اظهار کرد: این محصول یکی از محصولات تخصصی شرکت دانشبنیان سپهر الکتروگستر آسیا است که به صورت کامل توسط متخصصین شرکت طراحی و ساخته میشود. یکی از مزیتهای اساسی این محصول تنوع و سفارش سازی آن است که ما میتوانیم برای مجموعههای مختلف طبق ساز و کار آن مجموعه طراحی و بسازیم و این مزیت بسیار مهمی است که شرکت ما را از دیگر شرکتها متمایز کرده است.
این فعال فناور تاکید کرد: قیمت تمام شده محصول ایرانساخت، یکسوم نمونه خارجی است. ۱۰ متخصص در این شرکت دانشبنیان مشغول فعالیت هستند که همگی از جوانان متخصص و تحصیل کرده دانشگاهی هستند. در آینده بسیار نزدیک با توجه به نیاز مبرم صنعت ساختمان و کشاورزی به این نوع محصولات، نیاز به ایجاد نمایندگی و عاملهای فروش در سطح کشور احساس میشود. امیدواریم که بتوانیم نیروهای بسیار زیادی را به صورت مستقیم و غیر مستقیم جذب کنیم.
میزان نیاز تخمینی کشور به این محصول و اینترنت اشیا
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان یادآوری کرد: در بسیاری از مجموعهها سیستمها به صورت قدیمی و سنتی پیاده سازی شده و نیاز به روزرسانی سیستمها از نظر سخت افزاری و افزودن قابلیتهای به روز وجود دارد.
عشری در ادامه گفت: با توجه به رویکرد این شرکت در خصوص هوشمندسازی و حرکت به سمت سیستمهای اینترنت اشیا و با توجه به انقلاب چهارم صنعتی در حوزه اینترنت اشیا، محصولات و خدمات این شرکت در آینده نزدیک بازار بسیار گسترده و قوی خواهد داشت.
پوشش بازار کشورهای همسایه
وی افزود: برای شروع صادرات، این محصول دانشبنیان میتواند بازار بازار کشورهای همسایه را پوشش دهد که در همین راستا، نظر شرکتهای عراقی را تا حد قابل توجهی به سمت محصولات این شرکت و محصولات ایرانساخت جلب شده است.
رونق تولید، صادرات و توسعه فناوری
این فعال فناور، بهترین لازمه برای رونق تولید و صادرات را بالا بردن کیفیت محصولات ایرانساخت دانست و گفت: همچنین تسهیل در انتقال ارز حاصل از صادرات به داخل کشور و همچنین تسهیل شرایط گمرک برای صادرات محصولات در کنار ارتباط مناسب اقتصادی و سیاسی با کشورهای هدف میتواند به صادرات محصولات دانش بنیان ایرانی کمک شایانی کند.