پخش زنده
امروز: -
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد بر تشکیل کمیته بازبینی ساختمان های مرتفع با هدف گزارش تخلفات ساخت و ساز تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، کیامرث حاجیزاده در نشست بررسی ساختمانهای ناایمن استان با بیان اینکه اگر میخواهیم کاری را انجام دهیم باید زیربنایی و اصولی باشد گفت: هر آنچه در کمیسیونها مصوب میشود باید اجرا شود.
وی افزود: با نظارت دقیق و اصولی از بروز خیلی از اتفاقات اینده پیشگیری می شود و نظارت باید از مرحله پی ساختمان شروع شود.
معاون عمرانی استاندار با بیان اینکه برای نظارت صحیح و اصولی نیازمند ناظران متخصص و متعهد هستیم گفت: ضمن تقدیر از سازمان نظام مهندسی ساختمان انتظار داریم بیشتر پای کار باشند تا با مدیریت منسجم از تکرار حوادثی مانند پلاسکو و متروپل در کهگیلویه و بویراحمد جلوگیری شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به این مورد مهم که معماری ایران و اسلامی در دنیا برجسته و زبانزد بوده است، گفت: متاسفانه این قبیل موارد و سهلانگاریهایی همچون متروپل نظام مهندسی را در زیر سوال برد، در سیسخت سرای کوهنوردی و چند ساختمان نوساز دولتی که هنوز افتتاح نشده بودند فرو ریخت و هیچ دستگاههای هم پاسخگو نبود، اما بنایی که چهار دهه از عمر آن میگذشت و با سنگ ساخته شده بود هیچ خسارتی به آن وارد نشد.
حاجیزاده با بیان اینکه در این شرایط سخت اقتصادی آنچه با جان و مال مردم سر و کار دارد باید در اولویت مسئولان باشد، افزود: در زمینخواری و مبارزه با زمینخواری مصمم و پای کار هستیم.
حاجیزاده در ادامه سخنان خود از تشکیل کمیته بازبینی ساختمانهای استان خبر داد و عنوان کرد: این کمیته از امروز نظارت بر ساختمانهای دولتی خصوصا مکانهایی که مرکز تجمع مردم هستند مانند مدارس، بیمارستانها، هتلها، مسافرخانهها و سایر مراکز را مورد بازدید قرار داده و گزارش ارائه دهند.
وی با بیان اینکه دستگاه قضایی قاضی زبدهای را برای اجرایی شدن احکام تخلفات ساختمانی مشخص کند، گفت: دو بیمارستان شهید رجایی گچساران و یاسوج بازدید و در صورتی که نیاز به مقاومسازی داشتند مقاوم شوند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد از راه و شهرسازی استان خواست تا پایان ۱۴۰۱ طرح تفضیلی شهر یاسوج را بازنگری کند.
حاجیزاده عنوان کرد: تشکیل تیم مقاومسازی ساختمان توسط نظام مهندسی، عدم ارائه خدمات برق، گاز و آب به ساختمانهای ناایمن خصوصا بلندمرتبهسازها و ممنوعیت ۶ ماهه فعالیت مهندسین که در طول یکسال دو پرونده تخلف در کمیسیون ماده ۱۰۰ دارند از مصوبات این جلسه است که باید به طور جدی مورد پیگیری قرار گیرند.
فرجزاده معاون شهردار یاسوج هم گفت: ساختمانهایی ساخته شده که هیچ ناظری در آن انصراف نداده و بالای چهار طبقه بوده و خاستگاه آنها غالبا در همین منطقه یک شهرداری است.
وی افزود: ساختمانی که ناظر ابتدا گفته این فاجعه است و بلافاصله نظام مهندسی ناظر بعدی و سومی را معرفی کرد به گونه ای که برای یک ساختمان متخلف سه ناظر معرفی شده است.
معاون عمرانی شهردار یاسوج گفت : مهندس ناظری که تخلفات را گزارش نمیکند در سیستم شهرسازی حذف می شود و اگر نظام مهندسی هم با آنها موافق باشد ما با آنها همکاری نمیکنیم.
در این نشست معاون عمرانی شهردار یاسوج به نام یکی از سازههای متخلف اشاره کرد و از رسانهها خواست نام آن را اعلام کنند که ۴ طبقه مازاد دارد.
در این نشست سید عیسی حسنی معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کهگیلویه و بویراحمد گفت: شاهد تخلفات سازمان یافته و رانت در کمیسیون ماده ۵ بودیم که از زمان حضور آقای حاجیزاده در استان این مورد تا حدود زیادی مرتفع شده است.