پخش زنده
امروز: -
در حالی که هفته گذشته فقط یک نفر از هر ۷۰ نفر در انگلیس، به ویروس کرونا مبتلا بود، شمار مبتلایان به کووید طولانی در این کشور به بیش از دو میلیون نفر رسید.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن؛ یکصد روز از لغو همه محدودیتهای کرونایی در انگلیس گذشته است.براساس گزارش مرکز ملی آمار این کشور، در هفته منتهی به ۲۷ ماه مه، ششم خرداد ماه، روزانه ۷۸۴ هزار و ۱۰۰ نفر به کووید در این کشور مبتلا شدند که در مقایسه با هفته پیش از آن، ۱۰ درصد کاهش داشت.
سازمان ملی بهداشت ودرمان انگلیس اعلام کرد شمار مبتلایان به کووید اکنون به کمترین میزان در ۸ ماه اخیر رسیده است، اما ازهر ۳۲ نفر مبتلا به کووید در انگلیس، ۴ نفر دستکم ۴ هفته پس از ابتلا، هنوز از پیامدهای این ویروس رنج میبرند و به کووید طولانی مبتلا هستند.
بدین ترتیب در مقایسه با هفته نخست ماه مه، اکنون ۱۰ درصد بر شمار مبتلایان به کووید طولانی در انگلیس افزوده شده است.
پژوهشگران در انگلیس بارزترین نشانگان کووید طولانی را درد عضلانی، خستگی، کندی در حرکات جسمانی، آسیب به کیفیت خواب، تعریق و درد مفاصل، ضعف دست و پا، تنگی نفس، فراموشی موقت و کندی تفکر اعلام کردند.
همچنین یک چهارم از مبتلایان مرخص شده از بیمارستان ها، پس از گذشت پنج ماه، دچار نشانگان اضطراب و افسردگی بودند. در یک بررسی منتشر شده در رسانههای انگلیس معلوم شد ۱۸ درصد از شاغلانی که به علت ابتلا به ویروس کرونا، کارشان به بیمارستان کشیده شده بود، پس از گذشت ۵ ماه از مرخص شدن، دیگر نتوانسته اند کار کنند.
عملکرد دولت انگلیس در مهار همه گیری کرونا و مدیریت بحران کووید در این کشور بارها انتقادهای شدید داخلی و و نهادهای بهداشت و درمان جهانی را در پی داشته است.
بر اساس گزارشهای رسمی منتشر شده در انگلیس در این کشور با جمعیت حدود ۶۷ میلیون نفری، با بیش از ۲۲ میلیون مبتلای قطعی و بیش از ۱۷۶ هزار جان باخته از کرونا، ششمین کشور دارای بشترین مبتلایان و هفتمین کشور دارای بیشترین جان باختگان کرونا در جهان است.